Hvordan kan jeg velge den beste antihistamin Do?

Den beste antihistamin for en person opplever en allergisk reaksjon er en som gir rask lindring av symptomer uten negativt påvirket hans eller hennes evne til å fungere. Et antihistamin som kan fungere godt for en allergi lidende kan fungere annerledes for noen andre. Disse pillene inneholder kjemikalier som reagerer ulikt basert på hver enkelt kroppens unike kjemiske konstruksjon. Enkeltpersoner søke etter medisiner som vil tjene deres behov beste kan ønske å prøve flere forskjellige piller over en lengre periode før settling på en langsiktig løsning.

Histaminer er de kjemiske midler utgitt av kroppen til å bekjempe allergener, for eksempel pollen og støv. Disse kjemikaliene nøytralisere allergenet, rendering det ufarlig for immunforsvaret. Noen mennesker er overfølsom for dette kjemikaliet og kan oppleve bivirkninger, for eksempel en tett, rennende nese, og kløende, rennende øyne. Et antihistamin middel er en forbindelse som administreres for å minske slike bivirkninger. Disse forbindelser kan tas oralt eller intravenøst.

Noen vanlige antihistaminer er difenhydramin, loratadin, feksofenadin, og cetirizin. Dette er de spesifikke navnene på de kjemiske forbindelsene, selv om de er vanligvis selges i stoff butikker med mer gjenkjennelig merkenavn. Visse typer av disse medikamentene som er utformet for å gi hurtigvirkende lindring kan forårsake døsighet og en frakoblet mental tilstand. Disse hurtigvirkende piller er vanligvis den beste antihistamin behandling for noen som opplever sjeldne allergiske reaksjoner på spesifikke irritanter, for eksempel insektsbitt eller kjæledyr dander.

Personer som opplever allergi symptomer på regelmessig basis kan oppleve at de beste antihistamin piller for deres behov er de som kan bli tatt i løpet av dagen uten slike bivirkninger. Daglige antihistaminer jobbe saktere enn de som er laget for å bli tatt på utbruddet av en allergi angrep. Disse daglige medisiner bygge seg gradvis opp i kroppens blodstrømmen for å beskytte mot hyppige møter med allergener og vanligvis ikke har de negative bivirkninger av hurtigvirkende medisiner.

Allergikere som opplever kontinuerlig hevelse i hele sitt lomme passasjer kan oppleve at de beste antihistamin legemidler for dem må inneholde noen form for decongestant. Ikke alle antihistamin medisiner inneholder denne ekstra ingrediens. Dekongestanter, slik som pseudoefedrin, begrense blod flom i bihulene og redusere mengden av fluid som er tilstede. Dette tillater en samlet reduksjon i svelling og lindrer dreven slimete drenering. Visse typer av antihistaminer er også koblet sammen med slimløsende midler i en pille, og enten har bokstaven D ved slutten av navnet medikamenter eller er merket på riktig måte på emballasjen.

  • Pseudoefedrin hjelper lette tette bihuler ved å redusere hovne neseslimhinnen.
  • Mange antihistaminer kan forårsake døsighet.
  • Antihistaminer kan bidra til å redusere nysing forårsaket av allergi.
  • Antihistaminer kan gi hurtigvirkende lindring for mennesker som opplever sjeldne reaksjoner på triggere som kjæledyr dander.
  • Antihistaminer kan ofte stoppe farlige virkningene av en allergisk reaksjon, inkludert hals hevelse.