Hva er Ginkgo Tea?

Tempeltre te, som også ofte referert til som "ginkgo bilboa te," er en drikk som lages når tørkede blader fra fra ginkgo treet er gjennomsyret av varmt vann. Det te kan forbrukes kort tid etter at bladene er tilsatt til det varme vannet, eller at te kan avkjøles og tjente som en kald drikke. Mange te selskaper som selger ginkgo te kombinerer ginkgo blader med en rekke andre urter og te for å skape en behagelig smak og aroma. Dessuten er det ganske vanlig for slike selskaper å annonsere en rekke helsemessige fordeler av te på pakken.

Selv om de fleste av de helsemessige fordelene av ginkgo te har ikke blitt evaluert eller bekreftet av offisielle Food and Drug Administration (FDA) kilder, er det mange mennesker som tror at te gjør leverer på løftene som er trykt på emballasjen. Gingko te, som er koffein gratis, med mindre det er blandet med koffeinholdige te forlate som grønn te eller hvit te, er antatt av mai til støtte og forbedre ens mentale evner. Noen selskaper som selger ginkgo te annonsere det som en tonic for å bidra til å forbedre mental klarhet og ytelse samtidig forbedre hukommelsen.

I de fleste tilfeller er ginkgo te brygget ved hjelp av en te-pose for hver kopp kokende vann. Teposen eller teposer er gjennomsyret i ti til femten minutter før de blir fjernet fra vannet. Dersom te drikker foretrekker et sterkere brygg, kan to poser brukes per kopp ginkgo te. Noen te selgere tyder på at for styrket mentale evner, bør en kopp te bli konsumert hver tredje eller fjerde time. Som med alle produkter som gjør krav som ikke er blitt bekreftet av FDA, er det viktig å ikke bruke dem som en eneste kompensasjon for eventuelle plager. Alle plager og medisinsk bekymringer bør diskuteres med en medisinsk faglig.

Det finnes en rekke urter som er vant til smaken ginkgo te. Noen av de vanligste urter er peppermynte blad og peppermynte blad. Tørket eller pulverisert røtter som lakris rot og ingefær er også vanlige tilskuddene til ginkgo teblandinger. Sitrongress, tørket sitronskall, kanel bark, og basilikum blad er også ingredienser som kan finnes i brygger som har ginkgo blader. I noen tilfeller vil blandingen også inkludere et ekstrakt av ginkgo blader.

  • Ingefær rot er ofte lagt til ginkgo te.
  • Lakris rot kan brukes til å lage ginkgo te.
  • For Ginkgo te å nå det fulle potensialet i å hjelpe mentale evner, må det være konsumert hver 3-4 time.
  • Ginkgo te.