Hvordan kan jeg velge den beste Sugar-Free Granola Do?

Frokost elementer på en sukkerfri eller lavkarbo diett kan virke litt begrensende når en person finner at han eller hun ikke lenger kan spise pannekaker, frokostblanding, eller granola. Helsekostbransjen har imidlertid kommet langt i å gi disse matvarene uten sukker, søtet kun med sukker erstatter. En populær frokost element, granola, kan kjøpes som sukker-fri og kan trygt brukes av de fleste mennesker på et sukkerfritt kosthold. En sukkerfri granola bør være lav i fordøyelige karbohydrater og bør gjøres fra visse ingredienser som ikke vil øke blodsukkeret betydelig. Å velge den beste sukkerfri granola, begynne med å sjekke ingredienslisten.

Når du velger en sukkerfri granola, er det alltid en god idé å få en rask oversikt over både ernæring panel samt ingredienslisten. Disse to biter av informasjon vil hjelpe deg å avgjøre hvilken granola ikke vil bidra til en rask økning i blodsukkeret. Det første elementet i ingredienslisten som du bør se opp for er søtningsmiddel som brukes i sukkerfri granola. Hvis det er en ingrediens som fordampet stokk juice eller maltodekstrin, kan det være lurt å unngå granola fordi disse er både søtstoffer som vil heve blodsukkernivået i kroppen.

Det kan være lurt å unngå sukkerfri granola som er spesielt høy i karbohydrater og lite fiber, da dette vil stimulere en rask frigjøring av blodsukker. Finne en granola som er høy i fiber kan være nyttig, som fiber kan bidra til å forsinke utgivelsen av glukose i kroppen etter nedbryting av karbohydrater. Velge en sukkerfri granola som inneholder en høyere andel av nøtter og frø, sammenlignet med korn som er høy i karbohydrater, er også et godt valg. Nøtter og frø og naturlig lavere i karbohydrater.

Mange low carb frokost mat er laget med en naturlig lavkarbo mel, som soyamel. Velge en granola laget med soyamel eller mutter måltider er et godt valg, siden de ikke vil øke blodsukkeret så raskt som hvete produkter. Hvis en person er søker en mer naturlig sukkerfri granola, finne en frokostblanding som bruker et naturlig sukker erstatning kan være lurt løpet kjemiske alternativer. Making hjemmelagde granola kan være nyttig også, hvis du har tilgang til lave karbohydrat mel og naturlige sukkererstatninger; dette alternativet vil ta mer tid enn å kjøpe en klar til å spise frokostblanding, imidlertid.

  • Sukkerfri granola er tilgjengelig for kjøp for dem som er på en diett med lavt sukkerinnhold.
  • Soyamel hever ikke blodsukkernivået så raskt som hvetemel.
  • Linfrø, som kan legges til granola, er bitte små kraftstasjoner av ernæring og inneholder ikke sukker.