Hvordan kan jeg velge den beste Worry-Free Wireless Device Do?

Det første trinnet når vi leter etter den beste problemfri trådløs enhet er å lage en liste over de viktigste funksjonene. En trådløs enhet er vanligvis en elektronisk innretning som arbeider for å motta og sende signaler til en datamaskin eller annen baseenhet. Et godt eksempel på en trådløs enhet er en håndfri mobiltelefon øre stykket. Øretelefonen er sammenkoblet med mobiltelefonen, og er i stand til å motta og overføre data uten bruk av ledninger.

De mest populære funksjonene som følger med en bekymringsfri trådløse enheten inkluderer en enkel sammenkoblingsprosessen, tilkoblingssikkerhet, solid design og en utvidet garanti. Tenk på hvordan du bruker teknologi for å finne den beste måten å prioritere funksjonene. For eksempel folk som er tilbøyelige til å slippe eller bryte småelektronikk bør gjøre solid konstruksjon topp prioritet. Se etter et produkt som vil møte dagens behov og gi god verdi for prisen.

Teknologien som oftest brukes til å koble eller koble til en trådløs enhet til en annen elektronisk element kalles Bluetooth®. Alle Bluetooth®-enheter har vedtatt en kommunikasjonsstandard på tvers av alle merker for å gi en sømløs opplevelse. Gjennom en Bluetooth®-tilkobling, kan konkurrerende merker brukes sammen. For eksempel kan en Sony® mobiltelefon kobles sammen med en Samsung® trådløst hodesett. Alle store elektronisk selskap har vedtatt Bluetooth® standarder, dramatisk øke de tilgjengelige alternativene for forbrukerne.

Paringsprosessen bør ikke være mer enn tre trinn for å opprette en relasjon mellom den trådløse enheten og baseenheten. Se etter en liten knapp på baksiden av hver tenke. Velg knappen på begge enhetene, slik at de er i stand til å søke etter hverandre. Når hver enhet er funnet, oppgir den samme firesifrede koden for å lage en formell forbindelse. Vellykket paring er lagret i langtidsminnet, og vil bli opprettholdt selv etter at enheten er slått av.

En bekymringsfri trådløse enheten må kryptere data som overføres mellom de to enhetene og hindre uautoriserte brukere i å opprette en sammenkobling forholdet. Denne type sikkerhetsfunksjonen er den eneste måten å beskytte dine data og for å unngå at enheten kapret. Se etter informasjon om kommunikasjonskanal brukes i brosjyren før du foretar et kjøp beslutning.

Standardgarantien er 90 dager, men en bekymringsfri trådløs enhet bør ha minimum ett års dekning. Ta deg tid til forskning lengden på garantien, og om nødvendig, kjøpe utvidet dekning. Masseproduserte elektronikk har økt i kvalitet, men risikoen for en defekt enhet er fortsatt høyere enn for andre produktkategorier.

  • Bluetooth refererer til kort rekkevidde trådløse tilkoblinger mellom enheter.