Prevensjon: Hvordan femidom Works

Som en trygg sex alternativet, er den kvinnelige kondom mindre kjente og dyrere enn den vanlige mannlige kondom. Både den kvinnelige og mannlige kondom funksjonen den samme: Det er en kappe som skal brukes under samleie for å forhindre uønsket graviditet og for å minske risikoen for seksuelt overførbare sykdommer (SOS). Hvis du er en kvinne som er i fare, og kan ikke stole på partneren din til å bruke kondom, bør du vurdere den kvinnelige kondom.

Hvordan den kvinnelige kondom verk

Fordi altfor mange menn har vært å gi kvinner antiluftskyts for å tvinge dem til å bære kondomer, har en kvinnelig kondom blitt utviklet som tillater kvinner å beskytte seg mot seksuelt overførbare sykdommer. Den kvinnelige kondom er en løstsittende posen med en lukket ende som du setter dypt inni skjeden din. Som en membran, kan du sette den kvinnelige kondom på forhånd eller rett før samleie. Den lukkede enden må smøres først. Den åpne enden er igjen utenfor skjeden, og den mannlige setter sin penis inn i det når inn i skjeden for samleie.

Forresten, for de av dere som kanskje ønsker å doble nivået av beskyttelse ved å bruke både en mannlig og kvinnelig kondom på samme tid, dette er ikke anbefalt.

Fordeler med den kvinnelige kondom

Som den mannlige kondom, gir den kvinnelige kondom pålitelig beskyttelse mot de fleste kjønnssykdommer. Den kvinnelige kondom tilbyr også kvinner frihet av selvtillit når det gjelder å beskytte seg mot AIDS og dens pårørende.

Det kan kjøpes over disk, og bør være relativt lett å finne.

Når det brukes riktig, gir den kvinnelige kondom viss grad av prevensjon, selv om det er definitivt ikke den mest pålitelige metoden.

Ulemper ved den kvinnelige kondom

Noen av problemene som par har oppstått ved bruk av femidom inkludere

  • Vaginal irritasjon
  • Den ytre ring irriterende vulva eller eventuelt gli inn i skjeden under samleie
  • Den indre ringen muligens irriterende penis

Noen par har også klaget over at kondom reduserer deres følelse og at ita € ™ s bråkete.

Selv om kondomer for menn kan koste så lite som 50 cent, koster den kvinnelige kondom ca $ 2,50.