Hva gjør en Multimedia Specialist Do?

Multimedia spesialister blande teknologisk dyktighet med kreativitet for å utvikle en enorm rekke databaserte produkter beregnet for underholdning eller for bruk av lærere, detaljister og arbeidsgivere. Produktene inkluderer DVDer, CD-ROM og nettsteder som har dataspill og andre interaktive aktiviteter som lærer, tog eller informere. Ferdigheter med design og produksjon programvare for video og lyd rangerer blant de viktigste multimedia spesielle kvalifikasjoner.

Noen multimedia spesialister er selvstendig næringsdrivende som jobber som selvstendige oppdragstakere med klienter som kan omfatte bedrifter, ideelle organisasjoner eller regjeringer. Mange multimedia spesialister er ansatt i media motiv eller produksjonsselskaper, og de kan jobbe sammen i team. Den populære dataspill, særlig søker fantasi multimedia spesialister som er dyktige i tredimensjonal animasjon og design.

Spesialisering er vanlig i multimedia-feltet. Noen multimedia spesialister er eksperter i bruk av programmeringsspråk til prosjekter mens andre finner sin nisje i å legge ut den samlede rammen for å bygge nye prosjekter. Atter andre jobbe på nettstedet eller database design, som begge kan kreve interaktivitet for å nyte full funksjonalitet.

Multimedia spesialist jobber kan omfatte stillinger med TV og filmselskaper som inkluderer digitalt generert video og lyd i sine produksjoner. Selskaper som formidler digitalt-basert, interaktivt undervisningsmateriell også ansette multimedia spesialister. Andre typer bedrifter som ansetter multimedia spesialister inkluderer Internett-leverandører, utgivere og spesialeffekter produksjon hus.

Arbeide med kunder er en viktig del av å være en multimedia spesialist, om spesialisten fungerer individuelt eller som del av et team. En multimedie spesialist må være i stand til å formidle til kundene hva, i form av penger, tid og ressurser, vil ulike prosjekter koster. I tillegg må en multimedia spesialist også holde klientene underrettet om status og fremdrift av en gitt prosjektet og være villig til å jobbe med andre eksperter som programmerere og ingeniører for å se at et prosjekt ikke er bare ferdig i tide, men er også vel- dokumentert for en klient fremtidig bruk.

Multimedia spesialister må være dyktig med maskinvare og programvare, og har en sans for design og sterk fokus på detaljer. De må være komfortabel med programmeringsspråk og web authoring og redigering kode. Gode ​​skriveferdigheter er viktig, også, siden mange multimedia prosjekter inkluderer integrering av tekst.

Utsiktene for multimedia spesialist karrierer er bra, spesielt for folk som er fleksibel og tilpasningsdyktig å endre. Folk som er interessert i feltet av multimedia må akseptere fra starten av at teknologi og de midler som kreativitet kan manifestere i en digital mote er alltid i utvikling. Noen håper multimedia spesialister kan ønske å være i forkant av utviklingen.

  • Multimedia spesialister må være dyktig med maskinvare og programvare, og har en sans for design og sterk fokus på detaljer.
  • Utdanningskravet for multimedia spesialister vanligvis varierer fra arbeidsgiver til arbeidsgiver.