Hva er en signatur Dish?

Signatur parabolen er terminologi som vanligvis brukes i forbindelse med å spise ute. Begrepet refererer til en matvare som er knyttet til en bestemt restaurant eller kokk. I noen tilfeller er det også brukt for å referere til den hjemmelagde spesialitet av en nybegynner.

Menyen på en restaurant er vanligvis et produkt som innebærer mye planlegging. I noen tilfeller, restauranter ansette fagfolk til å gjøre dette for dem. I tilfelle av kjeden restauranter, de ber ofte at en eller flere signaturretter utvikles i prosessen.

Disse spesialiteter kan tjene flere formål. En signatur rett kan bidra til å gi restauranten en viss identitet; det kan også konvertere folk til lojale kunder. Uansett hvor langt hver gren er fra den neste, signaturretter er vanligvis den samme. Noen mennesker vil gå til den kjeden restaurant uansett hvor de er og alltid bestille samme signatur parabolen. Av denne grunn, signaturretter på en kjede restaurant generelt må være attraktivt for et mangfoldig marked.

Kokker lager signaturretter for mange av de samme grunnene. Gjør du det kan hjelpe dem til å skape et navn for seg selv. Når de ønsker å utvide sine karrierer langs stier som selger kokebøker eller hosting matlaging viser, deres signaturretter er ofte hva anspore deres popularitet. En kokk, men kan ikke være så opptatt av å gjøre hans signatur parabolen har masse appell. Kokker er ofte mer opptatt av kreativitet og nisjer.

En signatur parabolen er ikke alltid et produkt av planlegging. Ofte en restaurant eller kokk er informert hva deres spesialitet er av tilbakemeldinger fra kunder eller salg. En restaurant eller kokk kan bli viden kjent for en tallerken, bare å innse det senere.

Selv om en signatur parabolen kan ha sine fordeler, det kan også ha sine ulemper. Når en forbruker base er bygget rundt et element, som basen ofte vil motstå forandring. Dette betyr at når en kokk eller restaurant vurderer å endre en meny, kan de miste en del av sine lojale kunder. På samme tid, kan pasifisere disse individer forebygge vekst i markedet.

Noen nybegynnere har også signaturretter. Dette er vanlig med folk som er sosial og som deltar i en god del av i hjemmet måltid underholdning. En vertinne, for eksempel, kan være kjent for en spesialitet. Det kan forventes at hun gjør det eller bringe den til enhver type sammenkomst som kaller for henne å lage mat.

  • Utøvende og head kokker på high-end restauranter skaper ofte spesielle menyer som har sin signatur parabolen.
  • Et hode kokk kan lage en tilpasset meny og signatur parabolen basert på hans område av kulinariske ekspertise.