Bowling Cheat Sheet

Ikke sikker på hvordan du skal velge det rette huset ball for deg fra de mange racks på din lokale bowlingsenter? Følg disse tipsene, og du vil finne en passende bowling ball på kort tid:

 • Hold deg til 10-prosent retningslinje. En bowlingkule bør veie 10 prosent av kroppsvekt (opp til 16 pounds), som betyr at du egentlig ikke bør gripe tak, sier, en 8-kilos ball hvis du veier 150 pounds. Vil du ha litt vekt på ballen, men det bør ikke være så tung at det er ubehagelig.

  Hvis du har hatt arm kirurgi eller du har en fysisk tilstand som gjør hefting rundt en ball som er 10 prosent av kroppsvekten litt vanskelig, gå videre og bruke en litt lysere ball. Husk at målet er å føle seg komfortabel med hva du kaster.

 • Sørg for at fingerhull passer akkurat. De fingerhull bør ikke være for små eller for store. Hvis de ikke passer helt riktig, kan det kaste av hele spillet.
 • Ikke strekk hånden din. Du bør ha nok plass mellom hånden og ballen til å passe en blyant under håndflaten. Hvis den såvidt berører både håndflaten og ballen, så vet du at du ikke overstrekking hånden eller gripende ballen for hardt.

Pekere for å kjøpe din egen Bowling Ball

Etter at du vet at du ønsker å forfølge bowling som en hobby, er det på tide å vurdere å kjøpe en ball av din egen. Fordi du har så mange alternativer når det gjelder å velge en bowling ball, holde disse pekerne i tankene:

 • Bowling baller med en plastcover er perfekt for nybegynnere, rette bowlere, og stramme budsjetter de ikke hekte mye, eller i det hele tatt, og den gjennomsnittlige kostnaden er mindre enn $ 100 -. En flott og rimelig investering for din første bowlingkule.
 • Bowling baller med uretan cover er perfekt for krok skudd. De ikke absorberer olje, og de ​​gir mer friksjon enn en plast ball, derav kraftig krok.
 • Bowling baller med en reaktiv harpiks cover anses som en investering. De er dyre, men de er også perfekt hvis du er seriøs om å kaste en bety kroken skutt fordi harpiks graver i oljen på kjørefelt, noe som gir en større mulighet for treffer lomme.

Kaster Perfect Shot på Bowling Alley

Kaster det perfekte bildet kan føre til en høyere bowling poengsum; kaster mange perfekte bilder kan føre til et perfekt spill - en score på 300. For å oppnå en perfekt krok skudd:

 1. Rett håndleddet av bowling hånd.

  Bowling hånd, ikke overraskende, er det en som holder ballen. Vær forsiktig så du ikke bøyer eller bøye håndleddet.

 2. Hold hånden rett mens du svinger ballen ut og tilbake.
 3. Begynner å rotere håndleddet, hånd og fingre på bowling armen mot motsatt side av kroppen din som ballen kommer frem.

  Hvis du er venstrehendt, rotere håndleddet mot høyre. Hvis du er høyrehendt, rotere håndleddet mot venstre.

 4. Gi slipp på ballen nær ankelen og avslutt med hånden i håndtrykk posisjon etter du slipper ballen.

  Du kjenner din hånd er i håndtrykk posisjon når tommelen peker opp og håndflaten er vendt mot innsiden av kjørefelt.

Å kaste den perfekte rett skutt:

 1. Hold bowling hånd rett under ballen og håndleddet rett.

  Den største forskjellen mellom en rett skutt og en krok skudd er at du holde hånden rett hele veien gjennom backswing og utgivelsen av ballen.

 2. Swing din bowling arm ut og tilbake.
 3. Som ballen kommer fremover, slipp den på kjørefelt når den når ankelen, holde hånden din rett og palm opp hele tiden.

En ti-Point Bowling Sjekkliste

Du bolle ditt beste når alt fra din holdning til din oppfølging gjennom er spot on, så ta hensyn til disse ti bowling grunnleggende hver gang du kaster:

 • Utstyr: En stor bowling ball er starten på et bra spill, så finn en som er riktig vekt og føles behagelig, enten det er et hus ball eller din egen ball. Legg i komfortable bowling sko, og du er klar til å treffe baner.
 • Starter sted: Pass på at du kaster den første ball i hver ramme (kalt din streik skudd) fra samme startposisjon. Konsistensen bidrar til å øke sjansene for å kaste streik.
 • Timing: Hvert trinn av foten skal matche opp med en bestemt del av din arm swing og slipp. Få timingen riktig, og du er av en god start.
 • Hånd og håndledd: Hold din hånd og håndledd sterk gjennom hele skudd. Hvis du kaster en krok, vri hånden og håndleddet da ballen kommer frem fra backswing til du slipper ballen med hånden i håndtrykk posisjon. Hvis kaste en rett ball, sørg for å holde hånden og håndleddet rett gjennom utgivelsen.
 • Tilnærming: Legg alle komponenter - timing, hånd-og-håndledd posisjonering, trinn, hastighet, og kraft - sammen for en ren tilnærming. Hvis din tilnærming er av, kan du kaster være så godt.
 • Følge gjennom: Fullfør skutt ved å kaste ballen nedover banen når den passerer anklene. Deretter bringe armen opp til minst skulderhøyde for å fullføre bildet. Holde hånden enten i håndtrykk posisjon eller håndflaten opp, avhengig av hvordan du kaste ballen.
 • Ballhastighet: Den ideelle bowling ball hastighet er 16 miles per time, men riktig hastighet for du er hva det tar å slå ned alle pinnene.
 • Målrette på kjørefelt: Hold øynene på premien, eller målet i dette tilfellet. Merkene på kjørefelt er der for å hjelpe lede din ballen rett i lommen, så satse på dem.
 • Stoppunkt: Hvis kroken skudd ikke kutte tilbake på rett sted til å gå inn i lommen, er en streik uaktuelt.
 • Pin handling: Bowling handler om vinkler, styrke og fart. Finne den rette kombinasjonen av alle tre, og du får perfekt pin handling og streiken du har jobbet så hardt for.