Hvordan kan jeg velge den beste Alkohol Wipes Do?

Desinfeksjonsservietter er en praktisk måte å drepe bakterier, samt å hindre spredning av sykdommer. Når du velger alkohol våtservietter, vil du først må bestemme for hva du bruker dem fordi visse typer er konstruert for medisinske fasiliteter, mens andre er mer egnet for hjemmebruk. En annen vurdering er det alkoholinnhold, og noen vattpinner inneholder også andre ingredienser, som for eksempel grunnleggende såpe og renset vann. Antiseptiske servietter kan komme i store beholdere eller i individuelle pakker, slik at den beste versjonen du velger avhenger av hvor ofte deres bruk. Vurdere å sjekke for utløpsdatoer så mange av disse produktene har visse hylle liv.

Før tyde mellom alkohol våtservietter, må du først bestemme om du vil ha dem til medisinske eller personlige bruk. Medisinske kluter pleier å være sterkere enn personlige versjoner, og de blir ofte solgt gjennom lukkede leverandører samt online. Spritservietter for hjemmebruk er allment tilgjengelig i drugstores, men du kan fortsatt kjøpe dem i bulk på nettet hvis du ønsker å spare penger.

Ditt valg av produktet avhenger i stor grad av hvor mye alkohol du vil. Vanligvis er et produkt anses for å være en effektiv måte til å drepe bakterier hvis minst halvparten av innholdet består av et antiseptisk middel, så som alkohol. Samtidig, kan det være lurt å bruke et produkt med mindre innhold hvis du har tørr, sensitiv hud. Andre typer vattpinner inneholde en kombinasjon av alkohol, såpe og vann, som vanligvis er det beste valget for sensitive områder og for barn. Det er viktig at du leser alle ingrediens etikettene nøye for å bestemme innholdet av alkohol.

Hvor ofte du bruker alkohol våtservietter, samt hvor du bruker dem, er to andre viktige faktorer å vurdere før du kjøper dette produktet. Store kar der du trekker wipes ut etter behov er stor for hyppig bruk, spesielt når du trenger dem på stedet. Hvis du ikke bruker en slik løsning veldig ofte, så store beholdere kan ikke være det beste valget fordi de våtservietter kan tørke ut før du får en sjanse til å bruke dem alle. I stedet kan du vurdere enkeltpakker kluter som kan brukes etter behov, og disse variantene er spesielt praktisk å sette i en koffert eller veske.

Utløpsdatoen kan variere mellom merkene, så du bør se etter produkter som har utvidet hylle liv, samt slutte å bruke de som allerede har utløpt. Selv om grunnleggende rubbing alkohol har en tendens til å ha en lang holdbarhet, mange tørk versjoner ikke vare så lenge på grunn av de andre ingrediensene som brukes under pakking. Generelt kan alkohol våtservietter som inneholder konserveringsmidler i emballasjen vare dobbelt så lenge som andre versjoner, fordi det er en redusert sjanse for forurensning.

  • Grunnleggende rubbing alkohol har en tendens til å ha en lengre holdbarhet.