Hva er de beste tipsene for å være en nøysom Bride?

Et bryllup kan være en av de dyreste dagene av en womanâ € ™ s liv. Heldigvis finnes det tips rettet for å gjøre den spesielle dagen litt rimeligere for den nøysomme bruden. For eksempel kan en brudekjole bli funnet på bruktbutikker eller på en prøve salg fra dyrere brudekjole butikker. En venn med kamera ferdigheter kan ta bilder av bryllupet og resepsjonen for å hjelpe spare kostnadene for en fotograf. En annen idé er å holde resepsjonen på midten av uken i stedet for på en helg, som leie haller ofte er billigere på off dager.

Det er noen tips som en nøysom brud kan bruke for å få kjolen hennes drømmer uten å bruke for mye penger. Ett godt tips er at en brud kan gå til en second-hand butikk som spesialiserer seg på brudekjoler. Vanligvis disse kjolene er en brøkdel av prisen på en ny kjole. Ideelt sett vil kjolen har blitt slitt en gang, og det bør renses og fri for flekker, ser så god som ny. Langs de samme linjene, kan den nøysomme bruden bære en brudekjole fra en familie membera € ™ s bryllup, og dermed lindre kostnaden av kjolen helt.

Den nøysomme bruden kan shoppe salget også. Salg oppstår vanligvis et par ganger hvert år. Salget kan dekke nye kjoler, brukte kjoler eller prøve kjoler. Eksempel kjoler er kjolene som bruder prøve på å se om de liker stilen på kjolen, før du bestiller den. Ved å kjøpe en prøve kjole, kan en brud få en designer kjole for mye mindre penger enn det ville kostet ny.

Et annet tips er at bruden kan spare betydelig hvis hun skulle utvide sin søken etter den perfekte brudekjole utover bryllupet butikker. Noen ikke-bryllup butikker selger hvit, krem ​​eller elfenben kjoler som kan brukes som brudekjoler også. Hvis hun vil at kjolen skal være ensfarget, kan hun må fjerne en farget sash eller bue. De fleste syersker kan utføre den oppgaven.

Andre tips for den nøysomme bruden inkluderer spør ikke-fagfolk til å jobbe som fotografer eller å bake bryllupskake. Fotografer og bryllup kaker kan dramatisk øke kostnadene for bryllupet. Ved å bruke et sterkt anbefalt ennå amatørfotograf eller baker, står en nøysom brud å spare en betydelig sum penger. Den eneste innvendingen er at fotografen har bare én sjanse til å fange øyeblikket. Noen ganger bare en ekte profesjonell kan oppnå en så viktig oppgave.

En av de beste tipsene for den nøysomme bruden er å plukke et bryllup og mottak dag i løpet av uken. Selv de dyreste stedene er betydelig billigere Odins. Det er et spørsmål om tilbud og etterspørsel. De fleste mennesker ønsker deres bryllup i helgen, så hendelses steder kan lade mer på disse dagene. Ved å ha en midtuke bryllup, kan resepsjonen plassering, band, og caterer være mye rimeligere.

  • Det er meget mulig for bruder å finne sin drømmekjole uten å bruke en formue.
  • For å spare penger, mange bruder lage sine egne bryllup kaker.
  • Velger et bryllup dag i løpet av uken kan hjelpe en brud-å-være kutte kostnader.
  • Bruder kan spare penger ved å ha venner stå for detaljer som hennes hår og makeup.