Hva er noen Turistattraksjoner i Ann Arbor, Michigan?

Ann Arbor, Michigan er kjent for sine vakre trær, så ikke overraskende to av de viktigste turistattraksjonene her er Nichols Arboretum og Matthaei botaniske hage. Ann Arbor har også en etablert kunst og kulturell identitet. Michigan Theater, Ann Arbor Art Center og Gerald R. Ford Presidential Library er bare noen av de gode attraksjoner i Ann Arbor.

Gerald R. Ford Presidential Library inneholder filer og dokumenter av president Ford og andre hvite hus ansatte. Biblioteket ligger ved University of Michigan som president Ford gikk på denne skolen og spilte fotball her. Du kan vise filmopptak som er relatert til Fords liv samt se på fotografier. Dokumenter omfatter Fords benådning av Richard M. Nixon og papirer som forholder seg til høsten Saigon og Vietnam-krigen.

Ann Arbor Art Center er en av de eldste attraksjoner i Ann Arbor som det går tilbake til 1909. Art Center fokuserer på samtidskunst, og er kjent for kunst utdanning samt kunstutstilling. Det er vanligvis kunst klasser tilgjengelig for voksne og barn. Ann Arbor Art Center har Michigan og Ann Arbor kunstnere og gavebutikk har kunstnerens verk for salg som skulpturer, keramikk, malerier og smykker.

Michigan Theater ble valgt av League of American historiske teatre som Outstanding Historic Theater i 2006. Det er en av de mest populære attraksjonene i Ann Arbor og mange besøkende gå til Michigan Theater bare for å se det er gammeldags eleganse. Imidlertid presenterer teatret også sceneshow og uavhengige filmer og plass til 1700 mennesker. Theater opprinnelige 1927 pipeorgel er fortsatt spilles før noen forestillinger.

De Matthaei botaniske hage ligger ved University of Michigan og er kjent for sin vakre planter som har pedagogiske markører. The Gardens har naturstier og en vinterhage. The Nichols Arboretum er en av de eldste turistattraksjoner i Ann Arbor. Det ble skapt av landskapet Ossian Cole Simonds i 1905. "Arb" som det kalles av beboerne, har mer enn 500 arter av trær og er hjem til mange kreative arrangementer som ytelseskunstutstillinger.

  • Ann Arbor ligger på østsiden av Michigan, ca 45 miles unna Detroit.