Hva er en Food Fundraiser?

En mat fundraiser er en organisasjon som hjelper ideelle organisasjoner og andre organisasjoner samle inn penger gjennom å selge matvarer. Mat fondet øke organisasjoner kan gi fondet øke kompetanse, støtte og de fysiske matvarer for å bidra til å øke de nødvendige midlene organisasjonene trenger. Disse fundraisers kan hjelpe skoler, klubber, foreninger, non-profitt og enkeltpersoner selv som yter tjenester til samfunnet. De fleste matvare fundraisers vil gi et utvalg av matvarer og en rekke innsamlingen programmer og tiltak for å hjelpe organisasjoner få sitt budskap ut, samle inn penger og spore resultatene. De vil som regel gi alle relevante materialer for å få arrangementet i gang og håndtere utbetaling av matvarer når fundraiser er fullført.

For å starte, vil de fleste matvarer fundraisers diskutere med organisasjoner sine behov og planer. Organisasjoner vil vanligvis nærme seg en mat fundraiser med en god ide om hvor mye det er behov for å heve i fond, som vil være målrettet for å gi midler, og hvem som skal utføre innsamlingen aktiviteter. Deretter vil mat fundraisers bruke denne informasjonen til å anbefale de beste matvarer for fondet raiser, mens foreslå noen spesifikke programmer de har tilgjengelig som er skreddersydd til markedet organisasjonen har til hensikt på pengeinnsamling.

For eksempel kan en skole ønsker å samle inn penger til en av sine klubber. Skolepolitikken, men kan ikke tillate visse elementer, for eksempel godteri eller informasjonskapsler, som skal selges på premisset. Derfor kan skolen må bruke sunn innsamlingen elementer som fortsatt er populær hos den tiltenkte målgruppen. Basert på den informasjonen som gis, vil maten fundraiser råde hvilke elementer som er sunt og har brakt mest mulig profitt for andre organisasjoner.

I tillegg vil mange mat fundraisers også innlemme andre innsamlingen elementer bortsett fra mat til ulike programmer. Slike elementer kan inkludere rabattkort eller lojalitetskort som gir besparelser for gjentatte ordrer. Inkludert disse typer elementer, kan mat fundraisers hjelpe organisasjoner samle inn penger selv når det ikke kjører en aktiv kampanje.

Når en organisasjon ansetter en mat fundraiser, vil fondet øke selskapets ofte gi alle nødvendige kataloger og bestille ark. Vanligvis kan organisasjonen begynne innsamlingen ved levering av de nødvendige elementene. Representanter vil da nærme medlemmer av målgruppen og oppfordre matvarer, ta bestillinger og samle inn betaling. Når innsamlingen kampanjen er fullført, vil organisasjonen telleapparat opp ordrene ark og sende dem til mat fundraiser, sammen med betaling for behandling. Ved mottak av betalings og bestillingsskjemaer, vil maten fundraiser enten sende varene direkte til sluttkunder på vegne av organisasjonen, eller det vil sende ordrene direkte til organisasjonen for distribusjon.

  • Prepackaged informasjonskapsler er en populær mat fundraiser element.