Hva er Bukkehornkløver blader?

Bukkehornkløver bladene er en del av Bukkehornkløver plante, som brukes som en urt, krydder, og naturlig middel. Dyrket over hele verden, er Bukkehornkløver blader brukes både tørket og frisk i mange forskjellige regionale kjøkken. Noen mener at bladene kan ha medisinske egenskaper, noe som fører til flere interessante studier på de potensielle medisinske anvendelser av anlegget.

En liten buskete plante, bukkehornkløver blomstrer med hvite eller kremfargede blomster om sommeren og har frodige grønt convenient sin blomst. De lyse blader kan høstes for fersk bruk eller tørking. Når friske, bukkehornkløver bladene har en ren, lett bitter smak som signifikant øker med tørking.

Friske bukkehornkløver bladene brukes i salater, stir-frys og karriretter. Sammen med de tørkede frø pods, bladene har en stor innflytelse på smaken gane for mange ulike regioner. India, Etiopia, Eritrea, og Georgia alle innlemme bukkehornkløver i et bredt utvalg av retter. Tørkede blader kan bli kokt til te, bakt inn i brød, eller drysset som garnityr på nesten alle velsmakende rett.

Medisinsk, er frøene av Bukkehornkløver anlegget mer ofte brukt som et middel. Likevel har Bukkehornkløver blader fått betydelig oppmerksomhet for sin mulige effekt på visse vilkår som diabetes. Brukt i indisk medisin i århundrer, har bukkehornkløver vært vist i noen studier for å ha en svært positiv effekt på diabetiske mus. I tillegg til å øke kroppsvekt og forbedre leverfunksjon, ble bladene har også vist seg å stabilisere insulin, blodsukker, og hemoglobinnivået i enkelte studier.

Spises fersk, greenene pakke et høyt innhold av mineraler og nødvendige kosttilskudd for en lav mengde kalorier. Bukkehornkløver blader er kjent for å være meget høy i jern, samt å ha signifikante nivåer av kalium, fiber og kalsium. Noen helse og kosthold eksperter sier bladene er nesten like sunt som spinat, og gir en utmerket dose av vitamin K sammen med andre nyttige mineraler. Bladene kan være vanskelig å finne kommersielt, men voksende bukkehornkløver i en urtehage kan gi en tilstrekkelig tilførsel av både blader og frø.

Ayurvedisk medisin gir mye av grunnlaget for vitenskapelig forskning på Bukkehornkløver blader. Selv om studier har allerede vist at bukkehornkløver kan være nyttig i behandling av diabetes, er bladene tilskrives som rettsmidler til flere andre forhold som ennå har til å gjennomgå mye studie. I tillegg til diabetes, er Bukkehornkløver blader antas av noen å være gunstig for fordøyelsen og leverproblemer, blodmangel, og som en anti-inflammatorisk.

  • Bukkehornkløver er tradisjonelt brukt i ayurvedisk medisin, som oppsto i India.
  • En bolle med bukkehornkløver frø.
  • Bukkehornkløver anlegget regnes som et naturlig middel.