Hva er Sprøyte testing?

Sprøyte testing gir informasjon om resultatene av sprøyter for å finne ut om de passer myndighetskrav og interne kvalitetskontroll standarder. Dette kan utføres ved anlegget av en produsent, eller under kontrakt av en tredjepart. Produsenter kan foretrekker å bruke et materiale testanlegg for nøyaktighet og pålitelighet. Slike anlegg er spesialister i å vurdere materialer før salg, og har også en redusert skjevhet faktor, fordi de er betalt uavhengig av utfallet av testingen.

Regulerende standarder fastsatt spesifikasjoner for sprøyter, blant materialene som kan bli anvendt i deres fremstilling, og deres grunnlinje ytelsesnivå. I sprøyte testing, kan teknikere se etter problemer som mottakelighet for korrosjon, stivhet og brudd. De plasserer sprøyter under press og bestemme når og hvordan de brytes. Før et selskap kan selge en ny sprøyte produkt, kan det være behov for å gi testresultater til regulatorer, og det kan også bruke sprøyte testing for kvalitetskontroll.

Andre emner av interesse kan inkludere Luer lock tilkoblinger, som brukes på noen sprøyter for å lage en ikke-lekkende tetning mellom en sprøyte og en nål eller slangen. Disse må også oppfylle krav og må være driftssikker i ordinær drift. Bedriftene kan også være interessert i å vite hvor mye kraft for å presse væske ut eller sprøyter eller trekke dem inn. Testing av denne art kan kreve å bruke nåler i forskjellige størrelser for å se hvordan de påvirker ytelsen sprøyte. Bedriftene kan også bruke sprøyte testing for å evaluere produkter som forhåndsfylte sprøyter, som brukes til å pakke vaksiner og noen vanlige medisiner.

I løpet av sprøyte testing, kan teknikere utvikle tekniske spesifikasjoner for å beskrive ytelsen. Disse kan avgjøre om en sprøyte oppfyller standarder satt av regjeringen for disse medisinske enheter. Hvis den ikke gjør det, kan selskapet må endre design for å løse problemet. Spesifikasjonene er også viktig for helsepersonell, som de kan ha en innvirkning på sprøyte og nål utvalg. For eksempel ønsker en sykepleier forbereder seg på å injisere en tykk suspensjon for å være sikker på å velge riktig sprøyte og nål for å redusere smerte for pasienten.

Utfallet av testingen kan være tilgjengelig i offentlige dokumenter hos myndighetene hvis det består en del av en søknad om tillatelse til å selge en bestemt sprøyte eller linje av produkter. I andre tilfeller kan det være proprietær og ikke tilgjengelig for allmennheten, selv om selskapet kunne tilby noen informasjon om tekniske spesifikasjoner på emballasjen og i reklamemateriell. Omsorgs med spesifikke spørsmål og bekymringer kan kontakte produsentene for å få mer informasjon om sine produkter.

  • En tannlege sprøyte.
  • En person å fylle en sprøyte.
  • En sprøyte.
  • Et nærbilde av sammenhengen mellom en sprøyte fat og nål.