Hvordan kan jeg velge den beste Sugar-Free Korn Do?

Når de tar beslutninger om kjøp sukkerfrie frokostblandinger, bør du først vurdere eventuelle ernæringsmessige eller medisinske grunner til at du eller en husholdning familiemedlem bør spise en sukkerfri frokostblanding. Dernest bør du velge en frokostblanding som er velsmakende. Bør også vurdere den generelle ernæring profil av korn, så vel som dens pris. Det er svært viktig at du leser den ernæringsmessige og ingrediens merking på emballasjen for sukkerfrie frokostblandinger, slik at du er klar over inkludering av eventuelle sukker erstatter eller uønskede ingredienser. Gjennomgang ernæring etiketter er spesielt viktig hvis du følger en lav-kalori eller lav-karbo diett, som sukkerfrie frokostblandinger kan fortsatt være høy i karbohydrater og kalorier.

Noen mennesker velger å spise sukkerfrie frokostblandinger fordi de rett og slett ønsker å kutte ned på mengden av sukker i kostholdet, eller fordi de rett og slett ikke bryr seg for søt mat. I andre tilfeller, men er sukkerfrie frokostblandinger mandat på grunn av en betydelig medisinsk problem eller behov for å gå ned i vekt. Når du velger frokostblanding for noen med spesielle diett eller medisinske behov, blir det svært viktig å lese etiketter og for å finne ut om produsenten av frokostblanding er hederlig. For eksempel hvis du kjøper frokostblanding for noen med diabetes, er det ikke nok til å velge en no-sukker-lagt frokostblandinger, som det fremdeles kan inneholde sukker som naturlig forekommer i noen av sine ingredienser, som for eksempel tørket frukt. Hvis du er shopping for en low-carb diett, være oppmerksom på at fravær av sukker gjør ikke et produkt low-carb, da det fremdeles kan være korn og andre stivelse i korn.

Selvfølgelig er det også viktig å velge frokostblanding som er hyggelig å spise. Tenk preferansene til din husstand tall når du velger en frokostblanding. Det kan være lurt å først kjøpe en rettssak eller liten størrelse på eventuelle sukkerfrie frokostblandinger som interesserer deg før du investerer i en stor mengde korn som kanskje aldri blir spist. Sukkerfrie varme og kalde frokostblandinger er tilgjengelige, slik at du kan ønske å kjøpe begge typer for å nyte litt variasjon.

Mens noen sukkerfrie frokostblandinger er rett og slett ikke-søtet, noen merker inneholder kunstige søtningsmidler. Noen mennesker synes smaken av søtstoffer støtende, mens andre kan ha dårlige reaksjoner på dem. Sjekk ingrediens etiketten for å identifisere eventuelle kunstige søtstoffer som brukes til å lage en kornblanding og gjøre vedtak basert på dine preferanser og legens anbefalinger. Tilsvarende, hvis du eller et familiemedlem er følsomme for andre matvarer, som for eksempel soya, melkeprodukter, eller nøtter, er det viktig å vite om disse produktene er brukt til å lage en kornblanding før du tar den hjem.

  • Velge en god sukkerfri frokostblanding kan være spesielt gunstig for barn.