Hvordan du kan aktivere Flip Video Flip Channel Online-konto

En ekstra fordel forbundet med Flip Video Flipshare programvare er muligheten til å dele og lagre videoer på nettet med Flip kanaler. Du kan bruke din Flip Channel å gi dine venner og familiemedlemmer få tilgang til mappene som inneholder Flip videoer og bilder. Men først må du aktivere kontoen din.

Før du kan få tilgang til Min Channel mappe eller opprette nye mapper du vil dele med andre, må du først aktivere Flip Channel ved å oppgi navn og e-postadressen du vil bruke til å logge inn på din Flip Channel. Etter du levere denne informasjonen, du da må bekrefte kontoen din ved å svare på en e-post du mottar for å bekrefte at du er eieren av e-postadressen du oppga å bruke som Flip Channel påloggingsnavn.

Kontroller at e-postadressen du registrerer deg med ikke har et spamfilter som automatisk sletter e-post. Hvis det første tegnet opp e-post er slettet, kan aktivere kontoen være vanskelig.

For å aktivere din Flip Channel deling funksjoner, gjør du følgende:

  1. Lansere Flipshare (hvis det ikke allerede er i gang) og deretter på Min Channel, under Sendte Flip Kanaler element i navigasjonsruten.

    My Channel registreringsvinduet vises.

  2. Skriv inn navn og e-postadresse i de aktuelle feltene, og klikk deretter Opprett.

    My Channel vinduet viser en melding med beskjed om å klikke på lenken i e-post som Flipshare sender deg bekrefte din identitet.

    Hvordan du kan aktivere Flip Video Flip Channel Online-konto

  3. I e-postprogrammet, åpner Flip Channel bekreftelse på e-postmeldingen, som vist nedenfor.

    Hvis du ikke finner meldingen i innboksen din, sjekke spam eller søppelpostmappen i ditt tilfelle e-postprogram eller tjeneste feilaktig identifisert meldingen som spam eller søppelpost.

    Hvordan du kan aktivere Flip Video Flip Channel Online-konto

  4. Klikk på "Klikk her" -linken i midten av e-postmeldingen.

    Nettleseren lanseringer (hvis det ikke allerede er i gang) og åpner til Velkommen til FlipShare.com Web-side, som viser tegn skal du taster inn for å bekrefte Flip Channel konto.

  5. Klikk på tekstfeltet og skriv inn tegnene som vises over tekstfeltet; klikk deretter på Enter.

    En bekreftelsesmelding som sier at din Flip Channel har blitt aktivert. Du kan lukke nettleseren og gå tilbake til Flipshare hvis du vil.