Tosidig utskrift fra flere skuffer

Lesley har en skriver som har flere papirskuffer. Hun har brevpapir i skuff 2 og videreføring obligasjon i skuffen 3. Hun skrev en makro som skriver ut den første siden fra skuff 2 og resten av sidene fra skuff 3. Hun har et behov, men å lage en makro som vil print duplex fra skuff 2 (som dekker de to første sidene av brevet) og resten av sidene duplex fra skuff 3.

Dette kan gjøres med en makro, men tilnærmingen er sannsynligvis ikke hva du forventer. Generelt, hva du trenger å gjøre dette dette:

  1. Opprett en ny skriverdefinisjon i Windows som skriver ut fra skuff 2 i dupleks.
  2. Lag en ny skriverdefinisjon i Windows som skriver ut fra skuff 3 i dupleks.
  3. Lag en makro som skriver ut sidene 1 og 2 i et dokument til skriveren du opprettet i trinn 1, deretter skrives starter på side 3 til skriveren du opprettet i trinn 2.

Nøkkelen her er å lage skrivere definisjonene i trinn 1 og 2. Hvis du ikke gjør dette, kan du ikke tvinge skriverne (innenfor en makro) kan skrive ut tosidig. Årsaken er at duplex blir håndtert på en skriver nivå, og Windows gjør ikke disse innstillingene tilgjengelige for Word. Men siden skriveren definisjon er satt til å skrive ut tosidig, noe du sende gjennom at "skriver" (i Word) er automatisk tosidig.

WordTips er din kilde for kostnadseffektiv Microsoft Word trening. (Microsoft Word er den mest populære tekstbehandlingsprogrammet i verden.) Dette tipset (5681) gjelder for Microsoft Word 2007, 2010, og 2013.