Hva Er House Gymnastikk?

Hus gymnastikk er en type trening som kombinerer strekninger og akrobatikk med husholdning møbler og inventar. Såvidt disiplinerte fitness planer går, er huset gymnastikk veldig løs, med mye overlatt til den enkelte deltaker. Det er mange populære positurer som involverer ting som håndstående, balansering handlinger og vegg-klatring manøvrer. Faste regler ikke egentlig eksisterer, og deltakerne står fritt til å skape noe nytt så langt som sine egne områder og fleksibilitet vil tillate.

Elementer av huset gymnastikk har eksistert i ganske lang tid på en svært uformell nivå. Bevegelsen fått anerkjennelse og mer av en hengiven tilhengerskare i 2002 med et nettsted publisert av to engelskmenn, James Ford og Spencer Harrison. Ifølge Ford og Harrison, ble en kvantifiserbar huset gymnastikk trend født ut av et stunt de pioner mens du forsøker å legge persienner. Kort tid senere begynte de et nettsted for å dokumentere dette og andre stunts, samt å oppmuntre til bidrag fra andre.

Trening er en del av poenget med hjem gymnastikk, men det er ikke ofte den motiverende faktor for deltakelse. Ved siden av "forbedring i generell fitness," Ford og Harrison liste materialer "forbindelse med husholdnings plass" og "evne til å imponere dine venner" som viktige fordeler til praksis. Mye av huset gymnastikk bevegelsens tidlige suksess skylder direkte til sosiale medier oppmerksomhet og brukermedvirkning på nettet. Brukere som har lastet opp bilder av seg selv gjør bestemte positurer hevet interesse, og en del av lokke ble utstillingen sentrert.

Ford og Harrison begynte snart å gi diagrammer av grunnleggende trekk og til slutt utgitt en bok av positurer og ideer. De fleste av stuntene er beregnet for én person, men noen involvere par eller grupper. En slags husholdning ligaen også er nødvendig, enten det er en dørkarm, en korridor, en stående bokhylle eller noe annet.

Menneskelige skulpturer er en bærebjelke i mye av huset gymnastikk. De fleste positurer involvere organer blir forvridd i uvanlige måter, ofte spille av møbler eller andre mennesker. De innlemme elementer av gymnastikk med yoga, tumbling og klatring. Ifølge Ford og Harrison, må positurer holdes i minst tre sekunder før de anses legitime. Deltakere som ønsker å legge inn sine bilder på Ford og Harrison hjemmeside er forbudt fra å motta hjelp fra andre mennesker for å komme i posisjon.

Ikke all praksis av huset gymnastikk er en streng som Ford og Harrison fremme. Mange folk engasjere seg i mer uformelle huset gymnastikk som et middel til å holde seg i form hjemme og maksimere eksisterende områder for bruk i treningsregime. Ikke alle hus gymnastikk involverer komplekse akrobatikk eller vegg-klatring strekninger, heller. Nesten enhver øvelse som innebærer å holde en vedvarende posere med eller trykke seg noe i huset vil kvalifisere.

  • Gymnastikk bygger styrke, utholdenhet, fleksibilitet, kraft og hurtighet.