Fikse en skadet Keramisk Vase

Enten din favoritt keramisk vase har sprukket under trykket av daglig slitasje eller har hatt en kjøre på med din nestes spesielt hissige barn vil du ønsker å velge den beste måten å fikse vase. Alternativer for å fikse din keramiske vase inkluderer utgifter en ublu sum penger for å sende den bort til en fremmed spesialist eller fikse det hjemme for en brøkdel av prisen.

Hvis du velger å sende vase bort, finne en ekstern kilde som kan bekrefte gyldigheten og omdømmet til restaurering selskapet du har valgt. Hvis du velger å gjøre det restaureringsarbeidet selv, trenger du bare noen få enkle verktøy.

Før du kan begynne prosjektet ditt, vil du trenger for å ta en rask tur til din lokale hobbybutikk og lokale jernvarehandelen. På hobbybutikk, vil du ønsker å plukke opp noen leire Verktøy til bearbeiding (en grunnleggende kit vil være fint) samt klar sealer maling og potensielt en maling farge som passer best for din vase (du kan selv ønsker å male hele vase) . På Biltema, må du plukke opp veggen kitt og noen svamper.

Nå som du har dine verktøy, er det på tide å begynne prosjektet. Uansett hva slags skade din vase har vedvarende, vil du ønsker å nøye svamp bort smuss eller støv fra "såret" med litt varmt vann før du bruker noen materialer til det. Etter at du har svampet bort eventuelle urenheter kan du begynne å vurdere skaden. Hvis en stor del har blitt tatt fra siden av vasen vil du ønsker å bruke kitt og leire verktøy for å fylle i den lille krateret. Hvis skaden er en stor sprekk, vil du ønsker å fylle i kitt mellom kantene.

Når du fyller i det skadede området med kitt, vil du ønsker å nøye glatt det slik at når du nøye kjøre hånden din over kitt og keramiske ware du ikke vil merke en stor forskjell. Når kitt har tørket, vil du ønsker å male keramiske stykke. Noen ganger keramikk krever doble eller tredoble strøk med maling for det beste resultatet. Følg din siste strøk med maling med en klar lakk, og du er ferdig!

Hvis din vase er dekorative og ikke funksjonell du ikke trenger å bekymre deg for sin evne til å holde på vann, men hvis det brukes til å holde blomster du vil ønske å teste sin integritet. Du må kanskje søke kitt og sealer på innsiden av vasen også.