Hva er T-Shirt Transfer Paper?

T-shirt transfer papir tillater hvem som helst å lage egne t-skjorter og andre stoff artikler, slik som forklær, tote bager, bokomslag, og så videre. Papiret er spesielt designet for å overføre et bilde som skrives på stoff med varme fra en husholdning jern. Den eneste ekstra verktøy som trengs er en skriver og en datamaskin med noen form for bildebehandlingsprogrammer. De fleste hjem skrivere godtar T-shirt transfer papir, som vanligvis selges i pakker med alt fra seks til 12 ark og kan kjøpes på de fleste kontorrekvisita butikker og andre forhandlere.

En person som ønsker å skape et tilpasset design trenger noen kunnskap om bildebehandlingsprogrammer. Selv skrive et bilde fra et digitalt kamera på en t-skjorte vil vanligvis gjengjelde bruk av foto-redigering programvare. Personer som arbeider med clip art bilder og tilpassede lette bare trenger å vite hvordan du oppretter et dokument ved hjelp av bilder og lette de velger. Dersom motivet inneholder lette, personen skape den trenger å huske å snu bildet i dokumentet før du skriver det slik at bokstavene vil møte riktig retning etter at de er overført til skjorten. Dette er vanligvis et avansert alternativ som finnes i de fleste skriverinnstillingene.

Det er to forskjellige typer T-skjorte overføringspapir. Standarden variasjon kan brukes til å overføre et motiv på hvit, grå, eller en annen lys farge stoff. For å overføre et design på svart, marineblå, eller annen mørk farget stoff, må overføring papir beregnet for mørke farger brukes. Enkeltpersoner bør også huske på at, på mørke tekstiler, vil sorte konturene av utklippsbilder og sort skrift ikke møter opp, slik at utformingen må kanskje endres i henhold til fargen stoff som vil motta den.

Når designeren skriver ut bildet på papiret og blekket har tørket, vil han være klar til å bruke den på en t-skjorte eller annen artikkel. Overføre design innebærer å kutte rundt ytterkantene av det endelige bildet og stryke det på. Forskjellige produsenter har ulike detaljerte instruksjoner for overføringsprosessen, herunder varmeinnstillinger og hvor lang tid at varmen skal brukes, men alle merker av papir krever bare en standard husholdning jern. For best resultat, bør folk følge instruksjonene som følger med papiret, inkludert de for bruk av design og vaske artikkelen.