Finne Wayward Lenker

Mange mennesker står overfor oppgaven med å oppdatere arbeidsbøker arvet fra andre mennesker i sine kontorer. Faktisk kan du bli møtt med en slik utfordring. For eksempel, la oss si du arver to arbeidsbøker som inneholder koblinger til hverandre. Du ønsker å kombinere to av dem i en enkelt arbeidsbok. Når du prøver å gjøre det, er sammenhengen mellom de to brutt automatisk av Excel.

Det er flere måter rundt dette problemet. Den "manuelt" metode er å bruke revisjon alternativ fra Verktøy-menyen for å finne koblingene i dine originale regnearkene. Du kan deretter gjøre oppmerksom på cellene og gjør endringene etter at du flytter regnearkene til sin endelige arbeidsbok.

En annen metode som kan være mer automatisk er å sette inn tomme regneark i målet arbeidsbok, og deretter kopiere innholdet i kilde regneark og lime dem inn i de nye regnearkene. Med andre ord, ikke bruke Flytt eller Kopier Sheet alternativ fra Rediger-menyen. Bruk i stedet prøvd-og-sann Ctrl + C og Ctrl + V metode for klipp og lim. Resultatet er at alt fra kildearkene blir kopiert, uten noen forandringer av Excel.

På dette punktet har du to måter å fortsette. Du kan bruke Finn alternativ fra Rediger-menyen og søk etter alle forekomster av utropstegn. Dette bør alle celler som inneholder lenker (siden utropstegn brukes i lenker som SheetXYZ! A47 BookABC!). Deretter kan du redigere innholdet i cellen direkte for å fjerne koblingen. Du kan også bruke Erstatt alternativ fra Rediger-menyen for å finne base del av hver kobling og erstatte det med noe annet. For eksempel kan du finne alle forekomster av SheetXYZ BookABC! i forrige eksempel, og erstatte den med enten ingenting eller med et annet regneark navn.

ExcelTips er din kilde for kostnadseffektiv Microsoft Excel trening. Dette tipset (2528) gjelder for Microsoft Excel 97, 2000, 2002, og 2003. Du kan finne en versjon av dette tipset for Båndet av Excel (Excel 2007 og senere) her: Finne Wayward Links.