Hva er en øyenvippe kam?

En øyenvippe kam er et redskap vanligvis brukes til å skille vippene etter påføring mascara. Øyenvippe kam bidra til å holde øyevipper fra klumper sammen og kan gi dem en fyldigere, mer naturlig utseende. Noen kvinner har vært kjent for å bruke alternative verktøy for dette formålet; nåler, engangs mascara tryllestaver, og hår kammer kan produsere lignende resultater. Øyen Combs er en avgjørende del av kosmetiske øyenvippe omsorg.

Separere vippene etter påføring mascara kan hjelpe vippene ser lengre og tykkere. Øyevipper generelt ser mer naturlig når de er skilt og uten klumper. Lange, tykke, naturlige tilsynelatende vippene kan gjøre øynene ser større og større.

Øyen Combs er generelt ansett som den tryggeste måten å skille øyevipper og fjerne mascara klumper under utgjør program. Mange kvinner kan ha en gang brukt rette pinner for å skille sine øyevipper og fjerne klumper av mascara. Bruke rette pinner for å skille øyevipper kan føre til skade på øyet.

De fine tenner av noen hår kammer kan brukes til å skille øyevipper og trekke ut klumper av mascara for et mer naturlig utseende. En engangs mascara tryllestav, ofte brukt i skjønnhetssalonger og etter makeup artister, kan ha en effekt som ligner på en øyenvippe kam. Den rene mascara tryllestaven kan kjemmet gjennom øyevippene like etter mascara er blitt anvendt, for å trekke ut klumper og skille vippene.

Øyen Combs kan ha belagt metall tenner eller plast tenner. En øyenvippe kam med metalltenner er generelt ansett for å være av førsteklasses kvalitet. Combs med plast tenner vanligvis bryte lettere, og er vanskeligere å rengjøre. Metalløyen kammer separere anses å være mer effektiv på å separere vippene og fjerne klumper.

Før du bruker en øyenvippe kam, mange kvinner foretrekker å krølle vippene med en vippetang. Mange makeup fagfolk mener at mascara bør påføres i tynne lag. Wiggling mascara tryllestaven under påføring kan bidra til å holde øyevipper klistrer seg sammen og redusere behovet for øyevipper separasjon. Fjerne overflødig mascara fra tryllestaven med et stykke silkepapir kan redusere klumper og gjøre øyenvippe kam mer effektiv.

Den øyen kammen er beregnet på å brukes etter mascara er påført og før det tørker. Noen øyen kammer er formet til å passe til konturen av øyet. Disse kan være enklere å bruke. De fleste øyenvippe kam brukere mener at den beste måten å bruke kammen er å trekke det gjennom vippene fra røttene til tuppene. Snert kam kan vanligvis rengjøres med isopropanol for å fjerne mascara rester.

  • En øyenvippe kam kan skille vippene for å holde dem fra å holde seg til hverandre.