Hva er noen Friluftsliv i Ann Arbor, Michigan?

Ann Arbor, Michigan er kjent for sine trær gater og kobler elvebredden parker. Friluftsliv i Ann Arbor inkluderer golf, svømming, skøyter, langrenn, sykling, fiske, natur ser og fotturer. Buhr Park, Hudson Mills Metro Park, Argo Park og Bird Hills Park er bare noen få steder for store utendørs aktiviteter i Ann Arbor.

Bird Hills Park er den største parken i Ann Arbor og er kjent som litt av en turgåer paradis. The Park er et naturskjønt naturområde med mange arter av fugler og også dyr som rev, ekorn og hjort. Vandring er den viktigste utendørs aktivitet her og Park ligger tvers fra Huron-elven. Bird Hills Park er kjent for sine mange sommerfugler og en furu plantasjen står i midten av denne skog bevare.

Argo Park er stedet for friluftsliv i Ann Arbor som inkluderer ikke bare fotturer, men også sykling, fisking og kanopadling. Ita € ™ s del av et elvebredden kjede av parker som gir enkel tilgang til andre nærliggende parker. Du kan ta elvebredden natursti til Bandemer Park for en skogkledd tur og piknik. Eller du kan ta strandpromenaden til Riverside Island og Fuller Park. Island Park er kjent for sine greske vekkelse stil piknik tilfluktsrom, samt for å ha rikelig med gjess og ender i parken.

Hudson Mills Metro Park har gode friluftsaktiviteter i Ann Arbor nærliggende Dexter området hvis du er en golf elsker. Hudson Mills Metro Park er et attraktivt utseende offentlig golfbane kjent for sine flotte greener. Det populære kurset leier klubber samt vognene.

Buhr Park har bølgende åser og rikelig med rom for alle typer friluftsliv i Ann Arbor. The Park er kjent for å ha utendørs skøyter og hockey i vintermånedene samt stier åpne for langrenn. Både skate utleie og utleie av skiutstyr er vanligvis tilgjengelig. I varmere vær, er Buhr Park et populært sted for fotball, softball og tennis, samt svømming på Buhr Park Pool. The Pool er kjent for å holde en årlig hund svømmetur, ofte ved utgangen av sommeren badesesong.

  • Vandring kan nytes i Ann Arbor.
  • Mange spille hockey utendørs på frosne dammer rundt Ann Arbor i vinter.
  • Besøkende til Ann Arbor kanskje lurt å pakke for kanopadling.
  • Ann Arbor ligger på østsiden av Michigan, ca 45 miles unna Detroit.
  • Golf kan nytes i Ann Arbor.
  • Ann Arbor Buhr Park tilbyr vinter skøyter.
  • Vinteraktiviteter i Ann Arbor inkluderer ski.
  • Bird Hill Park anses å være et paradis for turgåere.
  • Hjort ringe Ann Arbor Bird Hills Park hjem.