Hva er Detox Foot Pads?

Detox foot pads er selvklebende pads som du plasserer på bunnen av føttene mens du sover. Produsenter hevder at disse små pads vil trekke ut tungmetaller og andre giftstoffer gjennom fotsålene. Når du bruker pads til føttene, som du sover, putene trekke ut giftstoffer og slå farge, vanligvis brun, noe som indikerer at de arbeider.

Tanken er at gjennom refleksologi og trykkpunkter, på undersiden av føttene, noe som er i samsvar med dine vitale organer, medisinen på detox fot pads vil rense systemet for toksiner. Disse giftstoffene er samlet inn gjennom daglig eksponering for forurensning og andre forurensninger. Andre distributører hevder at detox foot pads jobbe gjennom refleksologi å få tilgang til lymfeknuter.

De fleste produsenter hevder at deres detox fot pad fordeler inkluderer bedre søvn, bedre eller normal sirkulasjon, reduserer byrden på immunsystemet, fjerning av tungmetaller, fjerning av giftstoffer i kroppen, og avgift av lymfesystemet. Det er noen produsenter som selger økologiske detox fot pads som er 100% naturlig og fri for alle kjemikalier og plantevernmidler. Noen produsenter vil forsegle sine detox fot pads i Mylar poser eller annen spesiell emballasje for å hindre forurensning.

Mens det er mange brukere som er fornøyd med sine detox foot pads, det er ingen reell vitenskap å sikkerhetskopiere påstandene produsenter. Kritikere hevder at placeboeffekten er grunnen til at noen brukere er så fornøyd med sitt produkt. De fleste kritikere er like forstyrret av mangelen på vitenskapelige bevis som tilbys av produsentene til å sikkerhetskopiere sine krav. Ofte er det ikke en liste over ingredienser som tilbys, og hvis det er, betyr det ikke inkluderer hvor mye av ingrediensene er brukt. Dette gjør testing i kontrollerte omgivelser vanskelig å umulig.

Det er brukere som klager på lukt, sannsynligvis fra eddiker, at foten pads har. Noen brukere klager over at det er en rest igjen på sine føtter fra innholdsstoffene i foten pads. En annen ulempe synes å være pris. Noen detox fot pads vil sette deg tilbake $ 34,95 amerikanske dollar (USD), pluss frakt og håndtering, for en ti dagers forbruk.

Mange kritikere synes at tre eddik i detox fot pads, som er en ingrediens i nesten alle av foten pads tilgjengelig, vil bli brun med litt vann. Kritikere hevder at så føttene svette, fuktighet aktiverer tre eddik, og dens mørke pigment, flekker putene. De hevder dette diskrediterer påstander om at når bremseklossene slår farge det er en indikasjon på at giftstoffer er fjernet fra kroppen din.

Kritikere av detox foot pads går på å oppgi medisinske fakta som motbevise funksjonaliteten av putene. De inkluderer hudens manglende evne til å tillate tungmetaller å passere gjennom den. En reporter gjorde noen uformelle uavhengig testing og hadde tredeputene, som brukes av frivillige, testet for tungmetaller og giftstoffer, men laboratoriet fant ikke arsen, kvikksølv eller andre toksin i de brukte elektrodene. Hva kritikerne frykter mest er at folk, som er alvorlig syk, vil utsette å få medisinsk hjelp, i den tro at de detox foot pads er den vaksinen de leter etter. På denne måten kan detox fot pads bli betraktet som svært farlig.

  • Refleksologi er en massasjeteknikk hvor trykkpunkter på hender, føtter og ører er manipulert til å positivt påvirke andre deler av kroppen.
  • DETOX pads er basert på prinsippene om refleksologi.