Hva Er Ann Arbor Hands-On Museum?

Ann Arbor Hands-On Museum i Ann Arbor, Michigan, tilbyr familievennlige interaktive pedagogiske utstillinger på temaer som geologi, musikk, matematikk, teknologi, fysikk, og astronomi. Dette museet ligger på 220 East Ann Street og er åpen syv dager i uken, med unntak av noen helligdager. I tillegg til pågående utstillinger, og tilbyr et bredt utvalg av klasser og programmering for barn i skolealder Ann Arbor Hands-On Museum.

Dette nonprofit museum, grunnlagt av Cynthia Yao i 1978, ligger først og fremst i en ombygd murstein bygning som tidligere var en brannstasjonen. I sin første inkarnasjon, som begynner med den storslåtte åpningen i 1982, museet ansatt en dedikert medarbeider som ble assistert av færre enn et dusin frivillige. Etter å ha sett 25 000 besøkende som så på 25 utstillinger i det første året, har Ann Arbor Hands-On Museum vokst betydelig til å omfatte 250 utstillinger med interaktive funksjoner. Noen utstillinger har vært finansiert med tilskudd fra National Science Foundation.

Siden begynnelsen, har dette museet gitt en rekke interaktive utstillinger. Noen eksempler er en Mediaworks utstillingen slik at barnet besøkende til å spille rollen som en nyhetsanker i et fungerende TV-studio; en Solar Collector utstillingen, som viser hvordan å lagre og spore solenergi gjennom en visuell skjerm med vann oppvarmet av brannstasjonen egne solcellepaneler; og en Nature Room tilbyr besøkende en førstehånds titt på møll og butterfly metamorfose. Barna har også vært i stand til å nyte hands-on utforskning av et liv størrelse ambulanse, samt en førskolen Gallery tilgjengelig for svært små barn.

Ekstra programmering som tilbys jevnlig av Ann Arbor Hands-On Museum inkluderer overnatting leir-ins, programmer sentrert på speidermerkene, og en sommerleir for barn i barnehage eller første klasse. Skoleklasser kan gjøre en ekskursjon til museet, delta i en oppsøkende opplevelsen de får på sin egen skole av museets ansatte, eller dra nytte av fjernundervisning muligheter med bruk av videokonferanser. I løpet av skoleåret, på stedet Scienceworks Labs tilbys til skoleklasser på inntil 30 studenter, etter Michigan pedagogiske retningslinjer innhold.

Besøkende til Ann Arbor Hands-On Museum kan ta med egen mat eller kjøpe gjenstander fra museets salgsområdet i første etasje. Dette museet tilbyr gratis inngang for barn under to år, samt gruppepriser for 20 eller flere personer. Det er målt parkering i tilknytning til museet, med gratis parkering tilgjengelig på søndager. Ann Arbor Hands-On Museum kan reserveres for spesielle arrangementer som ferie partene eller mottakelser.

I tillegg til den praktiske museet, har Ann Arbor en rekke familievennlige museer å utforske. Cobblestone Farm, den Kempf House Museum og Museum på Main Street alle nåværende gjenskapninger av historiske liv i området. Andre Ann Arbor museer fokusere på temaer som kunsthistorie, odontologi, arkeologi og naturhistorie.

  • Ann Arbor ligger på østsiden av Michigan, ca 45 miles unna Detroit.
  • Ann Arbor Hands-On Museum tilbyr pedagogiske utstillinger på geologi.