Hva er det å gjøre med barn i Ann Arbor, Michigan?

Ann Arbor tilbyr mange morsomme, interessante og lærerike aktiviteter for barn. Ann Arbor har to hoved universiteter: Eastern Michigan University og University of Michigan samt mange parker og museer. Exhibit Museum of Natural History, Ann Arbor Hands-On Physical Science Museum, Colonial Lanes, Buhr Park, Leslie vitenskapssenter og Domino er Farms er bare noen av de flotte steder å se med barn i Ann Arbor.

Domino Farms er en klappe gård med mange forskjellige dyr som esler, hester, griser, kuer, sauer, geiter og lamaer. Hayrides og gruppepriser kan være tilgjengelige. Domino Farms er en populær attraksjon for barn i Ann Arbor og oppdrett demonstrasjoner er både morsomt og lærerikt. Leslie Science Center er et annet populært childrenâ € ™ s attraksjon og Senterpartiet har sommerleiren programmer for barn i Ann Arbor. Senteret har også utstillinger i Nature House som er knyttet til naturressurser og deres bruk i todayâ € ™ s verden.

Buhr Park er et morsomt sted for barn i Ann Arbor, så vel som voksne. Parken har rasteplasser, en lekeplass og et barnebasseng samt en skøytebane for vinteren skøyter. Koloni Lanes i Ann Arbor er en familie-orientert rekreasjon og bowlingsenter. Det er en favoritt blant mange lokalbefolkningen for familien pizza netter og barn Bursdagsfeiring. I tillegg til bowlingbaner, Colonial har et barne spillerom.

Ann Arbor Hands-On Physical Science Museum har over 250 interaktive utstillinger samt vitenskap demonstrasjoner. Barn kan lære om vitenskapen om optikk og lys, bevegelse, energi, kraft, helsefag og mye mer. Museet har et galleri nettopp for skolebarn og helsefag utstillingen inkluderer en faktisk ambulanse på skjermen. Hands-On Museum er morsomt og lærerikt for barn i Ann Arbor, og har også fjernundervisning og skiftende, temporære utstillinger. Exhibit Museum of Natural History, som ligger ved University of Michigan, er en annen utmerket childrenâ € ™ s attraksjon, og har fossiler, dinosaur-tema utstillinger og et planetarium.

  • Barn kan nyte sommerleiren i Ann Arbor.
  • Domino Farms er en klappe gård som huser hester, griser og kyr.
  • Ann Arbor ligger på østsiden av Michigan, ca 45 miles unna Detroit.
  • Exhibit Museum of Natural History i Michigan inneholder dinosaur-tema utstillinger.