Hva er noen måter å bruke glass til Dekorer My Home?

Det er mange forskjellige måter å dekorere hjemmet ditt med glass, uavhengig av stil eller rom. Dette materialet er brukt til å lage et bredt utvalg av varer, inkludert beholdere eller krukker, vaser, hyller, bord og lysestaker.

Folk bruker ofte glassbeholdere på kjøkkenbenken, der de også kan gjøre en elegant moderne uttalelse. Selv en enkel mat som frokostblanding kan se sofistikert sittende på benken i en stor beholder krukke med et scoop inne. Rader av beholdere fylt med ulike matvarer ser ryddig, rent og elegant bak lukkede glassdører av en øvre kjøkkenskapet.

Skifte noen øvre kjøkkenskapdører med glass de trenger ikke å være dyrt, og kan legge til en ny, luftigere utseende til kjøkkenet ditt. Nesten alt som er pent plassert i skapet vil se flott ut, og det gir deg også en perfekt mulighet til å vise din favoritt elementer. Selv noen små tilbehør kan forbedre utseendet på et kjøkken. For eksempel kan en overbygd, benet klart glass kake plate legge interesse til en kjøkkenbenk samt praktisk holde muffins og bakevarer. Et glass skjærebrett lar mot toppen showet gjennom og er lett å holde ren.

Glasshyller på kjøkkenet kan monteres på veggen for ekstra lagringsplass. De kan holde potter av urter er en fin måte å ha friske urter på fingertuppene samtidig gi kjøkkenet et livlig appell. Glass bord er også en god idé for kjøkken og spiserom, selv om de kan kreve konstant rengjøring hvis de er nær et vindu eller skyvedør som sollys vil presentere noen flekker eller streker. Montre i spiserom briljere samle elegant. Telys eller cut blomster flytende i en glassbolle på spisestuebordet lage et perfekt midt og lysestaker i glass kan legge den perfekte finishen.

Klare vaser viser den grønne stilkene av blomster og kan gi et friskere utseende til et rom enn ugjennomsiktig keramiske vaser. Blomstervaser ser flott plassert rundt i huset eller i stua, og legge til et romantisk utseende til et soverom eller et innbydende utseende til et gjesterom.

Glass beholdere brukes til å holde bomull baller og andre elementer ser flott ut i et bad, men av sikkerhetsmessige grunner, kan akryl plexiglass være et bedre valg for bad. Transparente akrylpapirkurver, såpe-retter, og dusj gardin ringene går med noen bad fargevalg og har en moderne appell. En stor akryl gjennomsiktig beholder kan også gjøre vaskeri såpe ser mer tiltalende på et vaskerom sokkel, og vaskemiddel blir lettere å få tilgang til hvis en måling scoop er inkludert i glasset.

  • Glasshyller er en elegant måte å vise frem samlinger.
  • En glassbolle på spisebordet kan gjøre en perfekt midtpunktet.
  • Farget glass kan bli omtalt i et hjem.