iPad Apps å holde deg underholdt

Underholdning iPad apps håndtere filmer, TV og musikk, og de omfatter alle typer morsom å leke med interaktive applikasjoner. Enten du er interessert i underholdningsbransjen eller bare underholdende selv i noen minutter, har iPad app for deg.

Acrobots

$ 0,99

De såkalte acrobots (eller "bots", for kort) er flerfarget, geléaktige, akrobatiske skapninger med sirkulære kamerahus og tre slanke armer som har sugekopper på endene.

iPad Apps å holde deg underholdt

Roboter tørketrommel, koble fra, koble, dytte bort hverandre (og kantene av skjermen), og flyter rundt i et glatt, fargerik ballett.

Innstillingene skjermen, vist i denne figuren, kan du kontrollere fysikken som styrer roboter bevegelsen. Du har full kontroll over roboter 'størrelse, balanse, sugekopp klebrige, og bevegelseshastighet, samt effekten av tyngdekraften og luftmotstand.

iPad Apps å holde deg underholdt

Nat Geo Games: Kingdom of the Blue Whale HD

$ 2,99

Den møysommelig heter Kingdom of the Blue Whale iPad HD fra National Geographic (Nat Geo) slår noen awesome utseende havet fotografering til et puslespill. Og det viser seg at iPad er en flott medium for gåter! Hvem visste?

iPad Apps å holde deg underholdt


Kingdom of the Blue Whale iPad HD leveres med 50 bilder fra Nat Geo arkiver, alle av dem relatert til havet, og mange av dem involverer hval. Du kan ta disse bildene og gjøre dem om til oppgaver, men du kan også dele dem opp til Facebook, e-post dem, eller lagre dem til bildebiblioteket for bruk som bakgrunnsbilde for iPad.

Du kan også slå et bilde i biblioteket i et puslespill. Du vil se en personlig alternativ når du trykker nytt spill som du kan bruke til å bla gjennom bildebiblioteket.

Og fordi det er fire vanskelighetsgrader for hvert bilde, selv små barn kan ha det gøy med dette programmet; voksne vil nyte en uformell puslespill økt. Og hvis du har til å slutte å jobbe på et puslespill, kan du plukke den opp der du slapp. Prøv det med en ekte puslespill på kjøkkenbordet!

NPR for iPad

Gratis

NPR app leverer noen av de beste programmering som National Public Radio har å tilby - direkte til din iPad. App selv er elegant og lett å navigere, som det sømmer seg en nasjonal institusjon som NPR. Men i motsetning til å lytte til din lokale NPR radiostasjon, lar NPR for iPad app du velge hva du ønsker å høre (eller lese), samt når du ønsker å høre det.

En kul funksjon er muligheten til å velge tema for offline lesing. Også mange historier gi deg et utvalg av tekst, lyd, eller begge deler.

iPad Apps å holde deg underholdt

Spillelistene er kjempebra, som er evnen til å velge emner du vil appen automatisk laste ned for offline lesing. Brukergrensesnittet er en fryd for både øyne og ører. Og du kan ikke slå prisen (gratis).

Air Video

$ 2,99

Har du flere filmer enn lagringsplass på din iPad? Air Video løser problemet ved å gjøre video lagringskapasitet på enhetene dine ubegrensede. Bare installere gratis Air Video Server app på din PC eller Mac, og angi mappen (e) for å inneholde videoen du ønsker å se på enheten din. Det er alt som skal til! Og i motsetning til iTunes, støtter Air Video Server nesten alle videoformater - og kan konvertere de fleste video på sparket, så det er ingen som venter på å se hva du har valgt.

IMDb Filmer og TV

Gratis

IMDb er Internet Movie Database, som sannsynligvis er verdens største samling av informasjon om filmer, skuespillere, regissører, TV-programmer, og mye mer. Det gir også kinotider for lokale teatre, TV oppføringer for din lokale tidssone, oppsummeringer av gårsdagens TV-show, filmtrailere, anmeldelser, og mye mer.

Koi Pond HD / Koi Pond HD Lite

$ 1,99 / Free

Bilde en vakker, krystallklar dam med fargerike koi svømming i grunt vann, med den myke lyden av naturen i bakgrunnen. Neste, tenk å stikke en finger i vannet og se på vannet rippel som koi dart unna.

Nå bilde hva dette scenariet kan være som på iPad, og du har Koi Pond HD. Den leveres med en rekke beroligende temaer pluss en dam editor for å lage dine egne vassen wonder (betalt versjon).

Netflix

Gratis

Appen er gratis, men Netflix-medlemskap er ikke. Netflix app lar deg streame tusenvis av Netflix filmer og TV-programmer til din iPad. Hvis du ikke er en Netflix medlem, er tjenesten definitivt verdt å sjekke ut. Hvis du allerede er en Netflix medlem, laste ned dette programmet umiddelbart (hvis du ikke allerede har).

Uzu

$ 1,99

ITunes Store beskrivelse av Uzu begynner slik: "Teknisk sett Uzu er en kinetisk multitouch partikkel visualiserer. Egentlig er det en sort-of-matte-fysikk-art-leketøy for alle som noensinne har elsket Spirografer, fyrverkeri, planetarier, lavalamper, lys sablene , penn lasere, Tesla spoler, julelysene, eller grafiske kalkulatorer. "

Berør skjermen med en rekke av fingre fra 1 til 10 og se hva som skjer med de fargerike prikker og linjer.