Hvordan laste ned Apps til iPhone 4S

IPhone 4S gir deg et tredje alternativ for å laste ned apps. I tillegg til å få og installere apps på datamaskinen og på din iPhone, kan du bruke Automatiske nedlastinger funksjonen. Når du har slått på funksjonen ved å trykke på Innstillinger → Store, alle apps du kjøper med iTunes på datamaskinen eller kjøpe på andre iOS 5-enheter vil automagically vises på din iPhone 4S også.

Å bruke App Store på iPhone, må den være koblet til Internett. Og, hvis du skaffer en app på datamaskinen, er det ikke tilgjengelig på din iPhone før du synkronisere den med datamaskinen din - med mindre du har slått på Automatiske nedlastinger.

Laster ned en app er enkel. Når du finner en app du ønsker å prøve, klikker du bare sin Get App eller Kjøp App knappen. På dette punktet, må du logge inn på din iTunes Store-konto, selv om programmet er gratis.

Når du har logget inn, begynner app nedlasting. Når den er ferdig, vises det i Apps delen av iTunes-biblioteket, som i dette eksempelet:

Hvordan laste ned Apps til iPhone 4S


For å endre hvordan appene presenteres, klikk på en av de tre ikonene rett til venstre for søkefeltet, og velg fra rutenettvisning, listevisning Albumlistevisning, og Cover Flow-visning. Vær også oppmerksom på de to knappene under ikonene, som sier Apps og sjangre. Disse gir ytterligere to måter å se på din samling av apps.