Hvordan blir jeg kvitt en Female Mustache Do?

Mange kvinner som har mørkt hår på deres overleppen ønsker å kvitte seg med en kvinnelig bart, og de har flere alternativer. Vanlige behandlinger inkluderer bleking, voksing, og hårfjerning. Andre kanskje foretrekker en mer permanent laser eller elektrolyse behandling. Den valgte metoden vil ofte avhenge av hvor tykk den kvinnelige bart er, hvor raskt den vokser i, og hvor ofte en kvinne ønsker å løse problemet.

Bleking en kvinnelig bart er et generelt smertefritt alternativ til Rengjøring mørkt hår. For å effektivt bleke håret, bør krem ​​blekemiddel brukes fordi den strøk håret. Ta vare for å unngå spredning av blekemiddel rundt sensitive områder i ansiktet, slik som lepper, nese og øyne. Dona € ™ t la blekemiddel på for lenge for å unngå å irritere huden. Selv om bleike er et utmerket alternativ for kvinner med fin overleppen hår eller unge jenter, kanskje noen kvinner foretrekker å fjerne håret på overleppen.

Selv om mer smertefull enn bleking, voksing er en effektiv måte å fjerne uønsket ansiktshår. Mange salonger tilbyr voksing, men kvinner som foretrekker å gjøre det hjemme kan kjøpe byggesett fra et apotek. En kvinnelig bart kan fjernes gjennom voksing fordi voksen fester seg til håret. Som voksen er fjernet, er håret også fjernet fra roten. For kvinner som dona € ™ t ønsker å betale for voksing enten på salongen eller apotek, sukker voks oppskrifter som lett kan gjøres hjemme er tilgjengelig på nettet.

Riktige kremer kan fjerne en kvinnelig bart ved å løse hårene kjemisk på skaftet. Hårfjerningsbehandlinger er også lett tilgjengelig i drugstores. Mens disse kremene har en tendens til å stinke, er det trygt å bruke selv om retninger bør følges nøye for å unngå å irritere huden. En av deres fordeler er fordi de oppløse håret, dona de € ™ t permisjon halm, og behandlinger varer i opptil seks uker.

Kvinner som har lei av bleking, voksing, eller kjemisk oppløsning sine kvinnelige barter vil kanskje se på laser eller elektrolyse behandlinger. Laser hårfjerning fungerer når den intense, pulserende lys skader en hairâ € ™ s hårsekken slik at det canâ € ™ t regrow. Elektrolyse bruker kjemikalier eller varme for å ødelegge hårsekken. Begge metodene er effektive for langsiktig hårfjerning, men behandlingene kan være dyrt, og det er tilhørende risiko. Laser fjerning kan føre til endringer i Skina € ™ s pigment, vanligvis midlertidig, og kan forårsake hudirritasjon. Elektrolyse krever vanligvis flere økter for å fjerne hår permanent.

  • Voksing er en måte at kvinner kan fjerne uønsket hår fra ansiktet.
  • Elektrolyse ødelegger permanent hårsekker.