Hvordan kan jeg velge den beste Sugar-Free Snacks Do?

De beste sukkerfrie snacks er næringsrik samt velsmakende. Hvis du leter etter mer av en og annen godbit skjønt, kan sukkerfrie produkter med kunstige søtstoffer være en god erstatning for sukkerholdig kjeks, kaker og sjokolade. Hvis du er en diabetiker, må du se på naturlige kilder til sukker som frukt og enkelte meieriprodukter samt andre high-karbohydrat matvarer, inkludert korn. Hvis du velger den beste sukkerfrie snacks for vekttap, må du også vurdere fettinnholdet.

For daglige snacks, prøv å velge sukkerfrie matvarer som også tilbyr ernæring. For eksempel kan peanøttsmør spredt på fullkorn kjeks være en sukkerfri snack som gir en kilde til protein og fiber. Det er viktig å lese peanøttsmør ingrediens etikettene nøye for en ikke-sukker versjon om, som mange merker gjør tilsett sukker. Et eple og et stykke ost har ingen raffinert sukker pluss mange vitaminer og kalsium. Rå grønnsaker og en vanlig yoghurt-baserte dukkert lage en sunn, næringsrik snack.

For snacks som er godbiter å erstatte sukkerholdig versjoner, er det en god idé å prøve mindre pakker eller porsjoner av disse før du kjøper større funn. Noen sukkerfrie snacks som sjokolade, kjeks, godteri, pudding, is og kake smaker deilig og mye som sine sukkerholdige kolleger, mens andre produkter kan ha en ubehagelig ettersmak. Når du prøve forskjellige merker å finne ikke-sukker snacks du liker, se etter disse elementene for å gå på salg, slik at du kan ha dem på hånden.

Mengden av sukker-fri mat du spiser som er søtet med kunstige søtstoffer som maltitol bør begrenses fordi de kan ha en lakserende effekt. Noen kunstige søtningsmidler finnes i sukkerfrie snacks inkludert sjokolade, kake, cookies og harde drops kan forstyrre fordøyelsessystemet. Forbruker bare små mengder av disse er best før du vet hvordan de påvirker systemet. Sørg for å beregne fettinnholdet av sukker-fri cookies, sjokolade og kaker, spesielt som en del av kostholdet ditt. Hard Candy vanligvis ikke inneholder fett for de fleste varianter.

Når vi leter etter snacks uten raffinert sukker, alltid sjekke etikettene. For eksempel er mange hermetisk frukt pakket i tunge sirup, som betyr at de inneholder mye sukker. Vann eller juice-pakket hermetisk frukt er bedre valg for raffinerte sukkerfrie snacks. Usukret eplesaus kan være en annen stor snack valg, pluss at det kan anvendes ved baking for å redusere mengden av sukker og fett er nødvendig. Legge kanel til eplemos for snacking eller baking kan legge til en behagelig søt smak uten sukker.

  • Vanlig yoghurt er en sunn, sukkerfri snack.
  • Å ha en kopp grønn te med en sukkerfri snack gjør måltidet morsommere.
  • Usøtet applesauce er en næringsrik sukkerfri snack.
  • Luft poppet popcorn er sukkerfri og inneholder en liten mengde protein og fiber.
  • Epler er et sunt alternativ til sukkerholdig snacks.
  • Crackere er en sukkerfri snack.
  • Lese etikettene nøye kan bidra til å identifisere skjulte sukker i mange produkter.