Komme bena Waxed

Fjerne hår fra beina er en standard skjønnhet taktikk i dagens moderne skjønnhet verden og det er mange og ulike metoder for å gjøre bena sexy og glatt. Den vanligste måten er uten tvil barbere leggene og det er dusinvis av merker og barberhøvler der ute for slike hårfjerning bestrebelser. Men med barbering du trenger å gjøre det noen ganger hver dag, og det gjør mye mer av en bulk i din rutine. Den nest vanligste alternativet er imidlertid voksing bena, noe som kan gjøres profesjonelt eller på din egen og denne metoden for hårfjerning varer lenger og gir deg bedre resultater.

Med voksing bena, trekker varm voks ut alt håret ved røttene så mens det kan skade utgangspunktet, er du ikke bare fjerne den synlige delen av håret som du gjør med barbering. Hvis du velger å voks bena hjemme, her er noen enkle retningslinjer å følge etter å kjøpe din voksing kit.

  • Sørg for at du forstår voksing prosedyre, og at du har lest gjennom instruksjonene to eller tre ganger før faktisk voksing bena.
  • Før påføring av voks til bena, sørg for at bena er tørre og også sørge for at du kan håndtere temperaturen på voks.
  • Når du trekker voksen av beinet, trekke tilbake i stedet for opp. Dette følger retning av vekst og vil gi mye bedre resultater enn hvis du bare trekke opp.
  • Trekk raskt; det er som prøver å lure seg en gigantisk Band Aid-jo raskere du gjør det, jo mindre vil det vondt!

Den andre måten å voks bena er å få det gjort profesjonelt, i så fall, vil alt du trenger å gjøre det lene seg tilbake og bite kulen mens den ansatte rids beinet hår for deg!

Den ting å huske når du vokser bena er at for en liten bit, må du ha hårete bein fordi voksen ikke vil fungere skikkelig hvis det ikke er nok hår for voksen til å få tak i. Dette aspektet er en ulempe bare fordi du egentlig ikke vil ha en uke med hårete ben, men hvis du ønsker å fortsette voksing, vil dette måtte være veien for deg å gå.

Bli kvitt hår på leggene er en av de enkleste skjønnhets triks og om du barbere eller voks, kan du alltid finne en metode som gir tiltalende resultater!