Hvordan kan jeg velge den beste CPU Handlekurv Do?

Velge den beste vognen for datamaskinen tårnet, teknisk kalles en Central Processing Unit (CPU) kan gjøres enkelt hvis du velger en som er funksjonell og laget av et materiale som er laget for å være holdbar. Selv om budsjettet er en stor bekymring, velg en som gir deg den beste samlede kvalitet for pengene. Attraktivitet ikke nødvendigvis trenger å bli kompromittert, men allsidighet bør forbli din prioritet.

Tenk på hvor mye din CPU veier. Når du går shopping for en CPU vogn eller stativ, være sikker på at det vil være i stand til å støtte datamaskinen tårnet riktig. Mens mobilitet og castered hjul er en meget god funksjon for å se etter, er stabilitet trolig den viktigste faktoren. En ting du ønsker å unngå å bekymre seg er dyrt utstyr velter på grunn av en vaklende stativ eller CPU kurven.

En annen ting å vurdere er betydningen av CPU kjøling. Hvis datamaskinen kjører komplekse programmer i lengre perioder av gangen og er ikke godt ventilert, står du i fare for skade på enheten. Selv en godt nok montert CPU heatsink vil ikke være til nytte hvis det blir blokkert eller fanget i et lukket rom. Dette er en grunn til at det er svært viktig å sikre CPU cart du kjøper, har riktig kjølekanaler. Sjekk for ventilasjonshull, spesielt på begge sider og på bunnen-det er her din CPU varmer opp mest. Hvis CPU cart du eyeing opp er i utgangspunktet konstruert av to solide vegger og et solid gulv, kan det være best å revurdere kjøp og velge en annen type stativ.

En CPU vogn med en innstillbar høyde og bredde har fordeler i tillegg. Hvis du foretrekker å ha datamaskinen tårnet stå hevet over gulvnivå, kan noen stands tilby deg det alternativet. I tillegg vil enkelte vognene lar deg justere bredden også, noe som er en god egenskap å ha. Ikke alle CPUer er av samme størrelse, og på grunn av den mulige variasjonen, kan det være lurt å velge et stativ som har god plass. Noen av de nyere vognene har også multi-stillinger for sportsfiske bekvemmelighet.

Det er veldig praktisk å bruke en CPU vogn med trinser og hjul fordi du lett kan manøvrere den når du trenger å rengjøre og støv. Selv om friheten til hjul er en fordel, å finne en vogn som har låsing hjul eller hjul med bremser, kan være en ekstra sikkerhetsfunksjon. Dette er spesielt praktisk når det er små barn og kjæledyr i området.

  • En heatsink er den delen av en datamaskin som er utviklet for å flytte varmen bort fra en datamaskin sentrale processing unit.
  • En Central Processing Unit (CPU).