Forbedre kreditt Score: Tips for kanadiere

I Canada, spiller kreditt score en viktig rolle i den økonomiske helse, påvirke alt fra din boliglånsrente og forsikring priser til rentene youâ € ™ ll være i stand til å komme på et kredittkort eller billån. Kreditten din poengsum kan også tas i betraktning når du søker på en jobb! Her er noen tips om hvordan du forbedrer din kreditt score.

 • Få en gratis kreditt-rapporten. Kreditt score er bare så god som din kreditt-rapporten, og få en kopi er enkelt og gratis. Du kan få en gratis kopi av e-post en gang i året ved å kontakte en av Canadaa € ™ s kreditt byråer:

  • Equifax Canada (1-800-465-7166)
  • Transunion Canada (1-866-525-0262)
  • Northern Credit byråer, Inc.
 • Evaluer din kreditt score. Hvis ita € ™ s 700 eller høyere, youâ € ™ re over gjennomsnittet. Noe under ca 680 når det punktet hvor låneinstitusjoner begynne å heve prisene og nekte kreditt. Hvis kredittvurdering synker under 700, ta skritt for å forbedre den, for eksempel følgende:

  • Tvist eventuelle feil og utelatelser på kreditt rapporten. Du kan be om å få et avsnitt som forklarer din side av historien lagt til rapporten. For å korrigere negativ eller feil informasjon, send en tvist form, sammen med støtte bevis. Skjemaer er tilgjengelige på nettet, eller ved å ringe kreditt byrå. Sender aldri originaldokumenter og alltid spore innleveringer hjelp av sertifisert post eller en lignende tjeneste.
  • Søk om færre lån og kredittkort. Når du søker om et lån eller kredittkort, utlån institusjon vanligvis bestiller en forespørsel som dukker opp på kreditt rapporten. Bevis for at youâ € ™ re søker om en rekke lån eller kredittkort i løpet av kort tid kan gjøre deg vises som om youâ € ™ re gripe etter finans sugerør. Har ikke mer enn to kredittkort per ektefelle.
  • Betale av kredittkort balanse, eller i det minste en del av balansen. Saldoen skal være 50 prosent eller mindre enn den tilgjengelige kredittgrense.
 • Legg god informasjon til rapporten. Du kan be om at hver av de tre etatene legge til informasjon i filen. Selv theyâ € ™ re ikke pålagt å gjøre det, de ofte gjør hvis de kan bekrefte opplysningene. Fokusere på manglende positive kontohistorikk, selv om kontoen er stengt. Også legge til informasjon som forklarer eller korrigerer potensielt negativ informasjon.
 • Sjekke kreditt rapporten årlig. Dona € ™ t anta at kredittopplysningsbyråene vil legge til eller permanent korrekt informasjon på rapporten. Noen ganger rettelser utilsiktet forsvinne. Gjennomgå rapporten minst årlig, og oftere dersom du har planer om å søke om en stor mengde kreditt.