Hva er en ultralette helikopter?

Ultralette helikoptre tillate fly entusiaster muligheten til å oppleve moroa av å fly uten å måtte tømme sine checkbooks på en regulering størrelse helikopter eller fly. Hovedsak, ultralette Helis er små, nakne bein modeller uten den beskyttende skall normalt sett på helikoptre. Disse brosjyrer har to rotorer - den primære topp rotor, som spenner 12 og 25 fot (3,5 til 7,5 meter) i diameter på de fleste modeller, og halerotoren, som har en 2 til 4 fot (60 til 120 cm) diameter. Selv om de ulike ultralette modellene varierer litt i størrelse og vekt, de fleste veier inn på omtrent 150-180 pounds (68 - 82kg) og gir mulighet for piloter opptil 275 pounds (125kg).

Selv om noen ultralette helicopterss er tilgjengelige ferdige, de fleste ultralette modeller er tilgjengelig i sett, der kjøperen må sette håndverket sammen før du tar den til luft. Ultralight helikoptre kan fly i hastigheter topping ut på omtrent 90 miles per time (145kph) og kan nå høyder på 10.000 til 12.000 fot (3000 - 3650 meter). Med en flykapasitet sånn, disse ultralette maskiner tillate flygeblad mulighet til å se et bredt utvalg av luftig utsikt, samt oppleve spenningen av flyturen.

Det er ikke to ultralette helikopter modeller som er det samme. Typiske modellene bærer navn som The Kestrel og The Mosquito. Disse effektive brosjyrer er omtrent 12 meter i lengde (3,6 meter), 5 1/2 fot (1,6 meter) i bredden, og har en høyde på 5 1/2 fot (1,6 meter).

I ulike feriedestinasjoner over hele USA, standard fly og helikopterturer er tilgjengelig for ferierende. For de som finner de nyte denne hands-on følelsen av å fly, kan en ultralette helikopter gir akkurat den spenningen du trenger for å holde den kjærlighet til flying går. De fleste ultralights bære gasstanker på fem til ti gallon (19-38 liter) og brenne drivstoff med en hastighet på fire liter (15 liter) per time. Selv om du ikke vil være i stand til å ta lange ventures i denne lille helikopter, mindre du stoppe flere ganger for å fylle bensintanken, vil du ha god tid til å se mange fantastiske utsikt.