Hva er forskjellen mellom Juvederm ® og Restylane?

Juvederm ® og Restylane er dermal fyllstoff som injiseres i huden for å fylle dype linjer og plumpe opp visse områder i ansiktet. Mens både Juvederm ® og Restylane® er laget av hyaluronsyre, har de forskjellige konsentrasjoner av kjemikalien. Produktene krever en annen mengde av helbredelse tid, og en dermatolog vanligvis velger som dermale fyll han eller hun vil benytte, avhengig av typen av linjen eller området av ansiktet som vil bli injisert. Resultatene av prosedyren vare lenger avhengig av produktet som brukes.

Både Juvederm ® og Restylane® er gel formler injisert inn i dermis laget av huden for å fylle mario linjer, bretter som dannes fra siden av nesen til den side av munnen, og andre dype rynker. Juvederm ® og Restylane er vanligvis ikke brukes på pannen bretter og kråketær fordi rynker er ikke dypt nok for de produktene for å være effektive. De blir også benyttet under leppe å øke mengden av kollagen i leppene. Både arbeids til hydrat og fyldige opp huden, slik at produktene kan også anvendes for å behandle ujevn hudfarge og akne arrdannelse.

Mens Juvederm ® og Restylane er svært like, er det små forskjeller i produktene. Juvederm ® er et mye jevnere produkt så mange hudleger foretrekker å bruke det som en leppe filler eller i områder som krever legen å forme filler. Restylane, et produkt som er vanskeligere å mold, men holder seg i området det blir injisert, er ofte brukt i områder som hulrommene under øyet hvor spredningen av produktet ville skape uønskede resultater.

Juvederm ® har en høyere konsentrasjon av hyaluronsyre enn Restylane. Restylane® sprøyter inneholde mer av produktet, fra 0,1 til 0,2 cm mer, og injeksjons resultater vanligvis vare i seks måneder, mens Juvederm ® resulterer siste tre til seks måneder. Begge produkt injeksjoner kan føre til hevelse, rødhet og blåmerker, men Juvederm ® bivirkninger tendens til å forsvinne i løpet av en dag, mens effekten av en Restylane injeksjon kan vare i noen dager. Kostnaden for begge produkter er vanligvis den samme, men dette kan avhenge av kontor hvor fremgangsmåten utføres.

Både Juvederm ® og Restylane er ganske trygge produkter som sjelden forårsake alvorlige bivirkninger, men det er en liten prosentandel av folk som utvikler granulomer fra injeksjoner. Disse er små klumper som dannes under overflaten av huden fra en immunrespons til injeksjon. Folk bør ta kontakt med en hudlege som kan anbefale riktig råvarer for prosedyren.

  • En hudlege kan anbefale passende dermal filler.
  • Behandling Restylane sies å gi mer smidig, ungdommelig utseende hud i ca seks måneder.
  • Både Juvederm ® og Restylane kan brukes til å redusere akne arr.
  • Juvaderm og Restylane er vanligvis ikke brukes på pannen rynker.