Lukke Årsak Marketing Deal: Deferrers

Av de typer årsaken markedsføring beslutningstakere, deferrers er den mest fascinerende fordi de er mennesker av etterlevelse, tillit og tro. Deferrers ikke dvele over bildene som et følehorn eller hell over statistikken som en tenker. Nei, det som interesserer dem er hvem andre er involvert, som har andre allerede signert på som en partner.

Deferrers er ikke første adopters. De foretrekker å følge ledelsen av andre. Hvis en deferrer beundrer ABC AS og de har allerede signert for et program, er det en god sjanse deferrer vil, også. Komme Mr. Smith fra XYZ Company å sette i et kall til deferrer kan gå langt i å forsegle en avtale.

Deferrers er ikke patsies, tenke deg, men troverdighet, omdømme og prestisje (som hobnobbing med en kjendis, som i illustrasjonen) betyr mye for dem når det gjelder å ta en beslutning - sikkert mer enn det gjør å tenkere og følehorn .

Når du rekruttere en velkjent virksomhet for en sak markedsføring programmet, bør du ringe dine potensielle deferrers først for å se om de er interessert i å jobbe med dem.

"Hei, Jen, gjett hvem vi nettopp signert for vår neste sak markedsføring programmet? De har 100 butikker, og de planlegger å bruke reklame, som du vet er betydelig, for å fremme deres deltakelse og at eventuelle kryss-kampanjepartnere. Jeg vet at dette er et selskap du respekterer og beundrer. Kan vi telle deg inn som en partner i dette programmet? "

Lukke Årsak Marketing Deal: Deferrers


Kjendis engasjement i en sak markedsføring kampanje kan motivere en deferrer å bli med dine rekker. Deferrers som å være starstruck og gni albuene med folk de kjenner, beundre, og respekt.

Noen ganger deferrer henviser til deg! Deferrers ønsker å jobbe med mennesker de beundrer, respekt og tillit. Og det er ikke nok for deg å bringe budskap fra andre. Akkurat som deferrers er troverdig, må du være troverdig. Akkurat som de er kompetente, må du være kompetent. Og akkurat som deferrers er profesjonell, velformulerte, og polert, må du være disse tingene, også.

Du er et surrogat for de store menn og kvinner deferrers å se til for sine beslutninger. Kongens budbringer bare ikke bære hans segl; han også er fint kledd og godt sagt. Bli kongens mann.