I Fashion, Hva er Slides?

I mote, lysbilder er en stil av sko som kan variere fra formell til uformell. Som en generell regel, er lysbilder utformet på en slik måte at brukeren lett kan gli hans eller hennes fot ut av skoen. Dette er den eneste kjennetegn lysbilder, og begrepet kan sies å gjelde for et stort antall sko stiler. Slepesko er populære blant både menn og kvinner, og er lett tilgjengelig på skobutikkene, spesielt om sommeren. Mange typer skred er tilgjengelig for et utvalg av anledninger og plagg.

En av de mest klassiske eksempler på lysbildet er et muldyr. Enhver type ryggløse sko kan kalles et muldyr. Høyhælte kjole sandaler kan bli klassifisert som muldyr, så lenge de er ryggløse, og så kan saueskinn foret huset tøfler for kalde tider av året. Som man kan se, muldyr kjøre gamut i form av stil og bruksområde. Kjole muldyr er svært vanlig, spesielt i varmt klima hvor åpne sko er mer komfortable. Muldyr er også brukt som casual sko, fordi de kan bli sparket av og på med letthet. Med muldyr, er dimensjonering heller ikke så avgjørende for sko, siden ryggløse konstruksjon tillater meter av varierende størrelse.

Kjole lysbilder tendens til å være laget med materialer av høy kvalitet og dekorative aksenter. Enhver type materiale kan brukes til å lage kjole lysbilder, inkludert skinn, blonder, bånd, og bomull. Kjole lysbilder er dekorert med fargerike mønstre, broderier, perler, metallarbeider, inlay, og andre detaljer som gjør dem særegne. Vanligvis er kjole lysbilder bæres av kvinner, og de er designet for å koordinere med enkle kjoler og skjørt.

Mer uformelle lysbilder er slitt av menn og kvinner. Huset tøfler ofte ta form av lysbilder, som gjør en rekke tilfeldige sko designet for slitasje rundt i hagen. Disse lysbilder kan være laget av holdbare vaskbare materialer som plast, eller fra varme lag som gir isolasjon, som lammeull eller flanell. Disse uformelle lysbilder er designet for komfort, snarere enn gode utseende, og er ofte lett tilgjengelig på lave kostnader i skobutikkene. Noen luksusversjoner, men kan koste så mye som kjole sko, noe som reflekterer den høye kvaliteten på komponentene i noen uformelle lysbilder.

Lysbildene er også gitt ut på spa, hoteller og treningsfasilitetene, slik at gjestene ikke gå uskodde på offentlige etasjer. Disse lysbildene er vanligvis vaskes med varmt vann og antibakterielle såper etter bruk, for å sikre at infeksjoner som fotsopp ikke er gått fra gjest til gjest. Disse lysbildene er som en tjeneste, for å hjelpe gjestene gå ut av deres daglige liv og forberede seg på en spa-behandling, hotellopphold, svømme, trene, eller lignende aktivitet. I mange tilfeller, skoene er også tilgjengelig for kjøp som suvenirer.