Hvordan å være synkronisert med omgivelsene dine for å oppnå lykke

Dine følelser, inkludert din lykke, blir påvirket av den verden du lever i - den fysiske og sosiale omgivelser. Hvis du er i sync med at verden, har du en mye bedre sjanse til å oppnå lykke.

Hvor står dere når det gjelder å være synkronisert med dine omgivelser? Vil du beskrive ditt forhold til verden rundt deg som en tight passform, en løs passform, eller ikke passer i det hele tatt?

Det er ikke viktig at du være synkronisert med alle aspekter av dine daglige omgivelser - sted, mennesker, aktiviteter, motivasjon - for å oppleve lykke. Men, selvsagt, jo mer synkronisert du er, jo lykkeligere blir du.

Lykken er et tegn på at du er på rett sted

Fysiske omgivelsene er viktigere enn folk flest er klar over. Forestillingen om at en person kan være fornøyd hvor som helst hvis han vil rett og slett ikke sant. Plasser saker. Vurdere ting som for eksempel:

 • Landet du bor i
 • Regionen du bor i (hvis du bor i USA, dette inkluderer Sør, Midtvesten, East Coast, Pacific Northwest, og så videre)
 • Klimaet
 • Størrelsen av samfunnet
 • Arkitekturen
 • Terrenget (for eksempel fjell, strender, ørken)
 • Mengden sollys du er utsatt for
 • Hvor nær du er til naboene
 • Den type bolig du har (for eksempel, leilighet, hus, hytte, loft)
 • Hvor mye støy det er
 • Hvordan "grønne" omgivelsene er (for eksempel en konkret jungelen eller et sted med masse trær og parker)

Tenk på hvor du nå bor. Nå spør deg selv om du bor på et sted der du kan være lykkelig. Hvis svaret er ja, så vet du at miljøet er ikke roten av ulykkelighet. Hvis svaret er nei, kan det være. Hvis det er tilfelle, kan du vurdere et "geografisk kur."

Lykken er et tegn på at du er med de rette folkene

Lykke er også et biprodukt av den sosiale verden der du bor - menneskene som omgir deg. Har du behov for å leve nær familie for å være lykkelig? Har du behov for å leve rundt mennesker din egen alder? Er du rundt nok folk dag inn og dag ut? Er disse menneskene støttende?

Gjør de personene du tilbringer mesteparten av tiden din med dele dine interesser - sykling, sport, kunst? Er du i sync intellektuelt med de rundt deg? Er du en enkelt person i en verden der alle du kjenner synes å være gift? Svarene på disse spørsmålene kan ha mye å gjøre med hvor lykkelig du er.

Tenk om folk som er rundt deg - dine naboer, kolleger, familie og venner. Lever du rundt mennesker som gjør deg lykkelig? Hvis ja, så vet du sikkert at folk ikke er grunnen til at du er misfornøyd. Hvis ikke, kan du prøve å gjøre noen nye venner eller på jakt etter lykke utenfor jobben eller nabolaget ditt. Det er ingen lov som sier at du ikke kan flytte tilbake nærmere familien.

Lykken er et tegn på at du gjør det rette

En annen del av omgivelsene har å gjøre med de aktivitetene du deltar i hver dag. Disse inkluderer innenlandske aktiviteter, sysselsetting aktiviteter og samfunnsaktiviteter.

Tenk på hvordan du bruker tiden din i løpet av en uke. Generelt sett, er du aktiv nok? Synes du hva du gjør på jobben meningsfylt eller er du bare i det for lønnsslipp? Hvis du har barn, hvor involvert er du i oppdra dem? Har dere noen form for samfunnstjeneste?

For eksempel, bygge hus med Habitat for Humanity, hjelpe ut i et suppekjøkken, eller jobbe som frivillig for Frelsesarmeen? Du gjør ting på en jevnlig basis for å hjelpe naboene dine? Eller har du tilbringer mesteparten av tiden sitter hjemme, ser på TV, og på vei til kjøkkenet hver 30 minutter for en annen øl eller pose chips?

Spør deg selv om du gjør ting som gjør deg lykkelig. Hvis du svarte ja, så er det en no-brainer: Hold gjør disse tingene. Hvis du svarte nei, prøve ut noen nye aktiviteter.

Lykken er et tegn på at du gjør ting for de riktige grunnene

For å være lykkelig, har du ikke bare være å gjøre de riktige tingene, på rett sted, med de rette folkene - du må også ha de riktige motivene. Hvis den eneste grunnen til at du spiller golf sammen med venner fra arbeidet er slik at du kan vise dem at spillet er bedre enn deres, så vil du sannsynligvis vinne, men å vinne vil ikke gjøre deg lykkelig.

Se på hva du gjør - alle aktiviteter i livet ditt (fra jobb til moro og alt i mellom) - og spør deg selv: "Hvorfor?" Er du gjør ting med og for andre mennesker for de riktige grunnene? Hvis du svarte ja, det er ingenting å endre. Og hvis du svarte nei, du må komme opp med en annen grunn til å gjøre det samme.