Hva er Hamamelis virginiana?

Hamamelis virginiana er medlem av trollhassel familie som vanligvis finnes i Nord-Amerika. I Canada, kan det bli funnet i minst fem provinser, inkludert Quebec, Ontario, og Nova Scotia. I USA, kan det bli funnet i mer enn to dusin stater, inkludert de like varierte som Rhode Island, South Carolina, og Arkansas. Av denne grunn er flerårig treet ofte referert til som amerikansk trollhassel. Planten brukes som et middel for betennelse og for hudpleie.

American trollhassel er en løvfellende multi-stammet treet. Når bladene, som vanligvis er en oval form, først vises, de pleier å være rød-bronse. Senere, de blir en levende nyanse av grønt. Deretter, i høst, de vanligvis endres til å bli lys gul.

Hamamelis virginiana røyter vanligvis den forlater i oktober eller november. Lyse gule blomstrer vanligvis erstatte dem. Blomstene produsert av treet er preget av fire plissert kronbladene.

Treet produserer også en liten frukt, som inneholder to svarte frø som opptar det meste av Fruita € ™ s interiør. Den treeâ € ™ s frukt tar omtrent et år å modne. Dette betyr at blomstrer fra inneværende år signal moden frukt fra året før. Disse fruktene sprenge åpne og slippe sine frø. Dette er vanligvis den prosess som gjør at trærne til å reprodusere.

Trærne er ofte plantet for innenlandske estetikk. Dette inkluderer å etablere eiendomsgrensene og å legge farge til landskapet i høst. Treet er også kjent som en kilde for behandling av en rekke tilstander.

Bladene kan brukes til å lage medisiner for behandling av både diaré og hemorroider. Hamamelis virginiana bladene er tilgjengelig i form av kosttilskudd. Kosttilskudd kan ikke være hensiktsmessig for alle. Kvinner som er gravide eller ammer frarådes å konsumere slike produkter.

Mange bruker også hamamelis virginiana som en hudpleie produkt. Det finnes en rekke kommersielle snerpende og toning produkter tilgjengelig. I mange tilfeller har imidlertid disse produktene inneholde additiver som for eksempel alkohol. Brukerne oppfordres til å være klar over hvorvidt de produktene de kjøper er ren.

Det en rekke tradisjonell indiansk bruker for American trollhassel. Disse omfatter anvendelse av forskjellige deler av anlegget, herunder bark, kvister, og bladene. Plager som ble behandlet med disse elementene er insektbitt, muskelsmerter og sår. Noen indianere også velig likte smaken av frøene.

  • Hamamelis virginiana er også referert til som amerikansk trollhassel.