Hva Er American Visionary Art Museum?

The American Visionary Art Museum er en utradisjonell kunst museum som har kunstverk fra utrente visjonær eller "outsider" kunstnere. Dette museet ligger i det historiske området av Federal Hill i Baltimore, Maryland. Sin permanente samling huser mer enn 4000 stykker av kunstverk, som er kjennetegnet på en roterende basis av ca 50 verker på en gang. Den viktigste utstillingen på American Visionary Art Museum er et tema utstilling fremhever en sentral idé eller motiv som endrer årlig. Museet bruker gjeste kuratorer for alle sine utstillinger.

Dette museet formålsparagraf definerer visjonær kunst som noen skisser som er produsert av personer som ikke har noen formell art trening, avhengig av "en medfødt personlig visjon som fryder fremst i den kreative handlingen i seg selv." I lys av museets ansatte og regissør, er visjonær kunst skiller seg fra folkekunst på grunn av sin individuelle fokus og mangel på tradisjonell kulturell innflytelse. The American Visionary Art Museum ble grunnlagt og ledet av Rebecca Alban Hoffberger, som i utgangspunktet var påvirket av personlig erfaring med kreativitet av psykiatriske pasienter ved Sinai Hospital og senere ved å se på utstillinger på Sveits 'Musee de l'Art Brut eller "Museum of Raw Art . "

Åpnet i 1995, omfatter innsamling av American Visionary Art Museum arbeider av kjente outsider artister som Vollis Simpson og Adolf Wölfli, i tillegg til stykker av Ben Wilson, Nek Chand, Clyde Jones, Leo Sewell, og Ho Baron. Mer enn 40 arbeider av Cabaret Mechanical Theatre of London er også utstilt her. Museet er ment å være en selv-guidet erfaring, men guidede turer er noen ganger tilgjengelig for grupper med forhåndsvarsel. I tillegg tilbys er programmer og workshops for skoleklasser.

The American Visionary Art Museum ligger i en arkitektonisk unik bygning som ble bygget på den tidligere forurenset åsted for et lager og malingfabrikk. Baltimore begavet nettstedet til museet. Nå er museet sponsor av flere kreative arrangementer i Baltimore, inkludert en årlig løp som involverer kinetiske skulpturer.

Dette museet er åpent tirsdag til søndag, med unntak av Thanksgiving og julaften. Hvert år på Martin Luther King Jr. bursdag American Visionary Art Museum, og tilbyr spesielle programmer og gratis inngang. I tillegg til de viktigste museumsattraksjoner, kan besøkende nyte Sideshow Shop og en fin restaurant som heter Mr. Rain Fun House. Museet er tilgjengelig for personer med fysiske begrensninger.

  • American Visionary Art Museum huser over 4000 stykker av kunstverk.